Emsa12345 ayy nasıl korktum bir bilsen aman atma kocam ne güzel laf sokmuşsun diye alnımdan öper mazallah 😂 kızım deli misin neyle tehdit ediyorsun sanki cok korktuk gercekten

nur_34bal aynen . Biri bana bunları söyleyecek yerin dibine girerim uygulamayı siler insanlardan utanırım ben .ama bunlar hala laf söyleme peşinde bide gülüyorlar yok kocanı yolla diye ar damarları çatlamış bunların

Memoli ilkokul cocugu gbisiniz 😂😂😂 sizinle dha muhatap olmam mümkün degil

Emsa12345 noldu kız korktun mu 😂😂 hadi erkeklerin kollarına hatta pavyondur senin yerin

Memoli sende gel bnden dha cok pozisyon bildgine eminim 😂😂

Emsa12345 Yağ gibi üste çıkmak buna denir 👌
        Biz nefsimizi evlenene kadar tuttuk, evlendikten sonra da yaptığımız herşeyi hikaye anlatır gibi anlatmıyoruz. Sizin yaptığınız rezillik.

Canselk iyi halt ettiniz madalyonmu verelim bu ne ya sizene ya en cok ahlakdan bahsedenlerdir en buyuk ahlaksızlar hiç şaşmaz 😘

Emsa12345 Kimseden madalyon bekledik diye yapmadık, olması gereken oydu onu yaptık. O sevgilim diye güvendiğiniz insanlar işlerini gördükten sonra sizi bırakınca görüşürüz 👋

Canselk sananeeeee sizeneeeee kimeneeeeeeeeeee sen ahlak brösumusun sen işsizz

Asklepios ayyy neler oluyor burda dün bi baktım bizim uygulamadan meşhur olmuş burası 😂😂😂

Anladım ki burda herkes kendi çapında saygılı bir şekilde takılıyorken *anne diye nitelendirdiğimiz bir grup gelip güya “had bildirmek” adı altında kendi fantezilerini içlerindeki boşluğu doldurma isteklerini başka kadınlara saldırarak kendilerini tatmin etmeyi görev edinmiş. Üstelik buranın admini de önemsemeden yapılan hakaret küfür ve saldırılara sessiz kalmış. Neden geldiniz? Merak ettiğiniz için. Neden hala burdasınız? Hoşunuza gittiği için. Neden başkalarına saldırmak istiyorsunuz? Çünkü evdeki bebeğiniz umrunuzda değil baktığınız bile yok iki gırgır bir vırvır 2 forum birden gezip boş boş dolaşıyorsunuz. Gidin evinizle kocanızla çocuklarınızla ilgilenin size mi kalmış kimin ne b.k yediği her yeri siz kirletmişsiniz ağzı bozuk pislikler

@NaimeYilmaz şu diğer uygulamadan gelen kadınlar dün geceden beri hakaret ediyorlar demedikleri kalmadı defolsun gitsinler mahvettiler burayı gerekeni yapın lütfen

Asklepios bak bakalım kimlerle bir olup saldırıyorsun insanlara… Hepsinin ağzı bozuk küfür küfür üstüne sen de hakaret etmişsin bana çöp desen nolur demesen nolur? Hadi bu kızlar hatalı bu kızlar tü kaka siz nesiniz şu an? Anne mi? Güldürmeyin beni kocalarınızın haberi var mı bu forumda yazıştığınızdan? Eminim yok 😏 duysa napar? Anlatsana asıl ben seni dinliyorum

Heyooo sizi on kere cebimden cıkartırım boyumla fizigimle yüzümle aglarsın oturur aynaya bak bakalım patatesss

Emsa12345 😏 burda sizi eleştirmişler de kendileri zaten hep cinsellik postlarından çıkmayan tipler önce post sahibini eleştirip linç ederler sonra o postun altında kendi fantezi dünyalarını ortaya sererler sonra da aaa biz öyle şey yapmayız deyip inkar ederler. Burda da yapmışlar işte bolca 🤫 bırak zevk alsınlar giderler sonra (evde mutsuz tipler bunlar ellemeyin yazıktır)