Brownie kes sesini ya işine bak
Şu happy kids tayfası
Camasirsepetidolu aynen oylee anlattıkları gbi biri olsalar burda işleri olmaz cogu kocası tarafından aldatılan evde sadece bakıcı temizlikçi görevin gören umutsuz ev kadınları bu ceneyle adamlarada yazık
Heyooo kocanın hoşuna gidiyor mu burdan fantezileri okuyup yorumlamak birlikte?
Heyooo buralara sarıp eğlenmeye çalışma çabanızdan biliyorum adım gibi de eminim 😏 hadi söyle kaynanan mı eltin mi görümcen mi kocan mı yoksa hepsi mi
Camasirsepetidolu hahhhahahah c hepsi
Heyooo sizde gercekleri varsa anla kız
Heyooo lafta bulamayınca anan kaça gidiyon kız canlı dersin yokmu
Heyooo ya bırak ya sen de anne misin
Heyooo noldu cevap veremedin tatlım neden? Çok ayıp cevapsız bırakma beni altta kalma sakın mutsuzluğunu çirkefliğini akıt hadi
Camasirsepetidolu en azından ben ensest yapmaya niyetlenmiyorum dndjdjjs yada kocamın bir taraflarına bok bulaştıtacak hareketlere girmiyorum sjsjsj yada ne demeliyim sevgilimle korunmasız seks yapıp burda acaba hamile kalır mıyım diye ağlamıyorum dkdjjdjd o yüzden hadi bakalım ense traşını görelim
Asklepios ama bunları okuyup keyiften dört köşe oluyorsun ve bunları yazanlarla aynı platformda bulunuyorsun. Resmen zevk alıyorsun. Hadi itiraf et buraya geliş sebebin ne? Tatmin olmak mı
Heyooo beyinsiz babanmış demek ki bir peçetelik işin varmış onu da becerememiş
Camasirsepetidolu yooo size bakıp eğlenmek 😂😂. Çok komiksiniz kişi kendinden bilir işi 😬
Asklepios çocuğunun vaktinden çalarken hiç vicdan azabı duymuyorsun yani? Sen burayı eleştirince aşağılayınca namuslu mu oldun? Şak şak tutunca masumiyet mi kazandın?
Hepinizin kızı/oğlu var bir gün başınıza gelince de başka anneler tarafından böyle linç edilmesini izlersiniz ne yaşatırsanız onu yaşarsınız Allah göstermesin hiçbiriniz için bunu istemem ama o ağzınızdan çıkan küfürleri bir gün başka anneler ve adamlar da kızınıza yapınca susup oturun
Camasirsepetidolu hem çocuğuma bakıp hem burda takılıyorum mesela az önce kahvaltısını yaptırdım 😂 iki işi aynı anda yapabiliyorum ben mesela aynısını sana da tavsiye ederim belli ki bilmiyorsun 😂 valla ben namusluyum da en azından aynada bi dön de kendine bak 😂