Zeynooo03 Valla ben 17bine aldım ev yaşamdan elden taksit le aldım benimki bunların üst modeli çok memnunum hatta 22 bin olanı vardı 25bin olanı vardı resim atabilseydim atardım
rebullavanda Enderr_celebi gerçekten çok kaliteli bende philips maraton vardı üzerine duvar düştü paramparça oldu bunu da annem almış çok ısrar etti al diye aşırı aşırıııı memnunum
Sokaklambasi rebullavanda Cok hantal gelmiyo mu ya 🥹 Hem agir hem pesinden gelmiyo cekistirip duruyosun. Ben kullanamadim satip baska bi tane aldim. Aldigim hafifti ama onun da performansini begenmedim. En allah razi olsun dedigim supurgem electolux tu.
rebullavanda Sokaklambasi bende dyson da var. Dyson bana daha hantal geliyor bilemiyorum ki demek ki insandan insana fark ediyor
Sokaklambasi rebullavanda Ben de dyson kullaniyorum balım. Hali basligi evet hantal kolum tutuluyo tum evi supurdugumde. Lazer basligi konforlu. Ama yine de bi arnicayi gecemez ya😂 Supurgeyi gozumde canlandirinca bile belime agri giriyo jdkdkdkd
Enderr_celebi bitterdelisi24 3 yıl kaynanada geçti 3 yıldır bu süpürgeyi kullanıyorum hala yepyeni ama su filtreli olması yoruyor beni
Enderr_celebi bitterdelisi24 aynen ya çok yorucu o makinain parçalarına hep çamur yapışıyor tek tek yıka bide takıntılıyim çamaşır suyu kullanmadan yıkayamam her gün yıkaması bir saat sürüyor en son isyan bayrağını çektim alma bence hiç bile. Piskolojini bozmaya değmez
bitterdelisi24 Enderr_celebi tertemiz yapıyo ama dmi…. onu ayda bir kere acıcaksın ya normal süpürge şart o yüzden
rebullavanda Sokaklambasi hadi ya. Görüşlerimiz ne kadar farklı oysaki aynı elektronik eşyalar çok şaşırdım 🤭
Elizabeth Enderr_celebi Arnica Tesla kullanıyorum bende aşırı memnunum kaç sene oldu yani düşünebilirsiniz