MedavikPastam Sokaklambasi sen ve senin gibi zihni bozuklar sizinle aynı fikirde olmayanları size hitap etmeyen insanları böyle kendinizce küçümsersiniz. Verecek cevabın yokta o yuzden veremeyeceksin. Sizin hakkınızda düşündüklerimde çokta haklıymışım tamda öyle biriymişsiniz.
Sokaklambasi MedavikPastam 😂😂😂😂 kadina basurlu follos diyen sen kucumsemekten bahseden yine sen ndjdkkd Yazdiklarim acik ve net. Hala ayni seyi soyluyorum. Hickimseye hakaret edemezsin. Bundan sonra herhangi birine en ufak bi hakaret et, ensendeyim😂
etoile aykirikadin canım sana bir şey soracağım ben aski mi aldım. Hiç bir bildirim gelmiyor. Özel de yazistigim kişilerin mesajlarını iki gün sonra görüyorum.
Copper etoile banada bildirimler gelmiyo kuzucum. Askı alsan bu yorumuda yapamazsın diye biliyorum. Bildirim sorunu genel bisey galiba, ozel msj icinde buradakilerde cogu gelmiyor bakmazsam gormuyorum
Copper Konu ne, nerden çıktı, ne oluyor anlamadan sadece yorumlardan cözmeye calisiyorum 😁 bilen biri özet gecse sevabına 😀
MedavikPastam Sokaklambasi ay çok korktum biliyormusun? Sen bu orta okul ağzınla kendini rezil edersin benim gözümde ancak. Hakeden ile hakettiği gibi konuşurum sen merak etme cnm.
rebullavanda Sokaklambasi konuyu falan hiç bilmiyorum beni de gram ilgilendirmez de konuşma stiline bayıldım aşkom 🫶🏻
Nietzsche Sokaklambasi Bir önceki yorumunda zihni bozuklar diyerek sana hakaret etmiş zaten. @MedavikPastam ben seni son kez uyarmak durumundayım. Bundan sonra bir kez daha bu tarz yorum yaparsan kalıcı askı alacaksın. Karşıdaki kişi sana derdini kibar ve düzgün üslupla anlatırken sen ağzını bozuyorsun. Rica ediyorum,dikkat et.
bitterdelisi24 etoile yapma allah aşkına .. bende öğretmenım nelerle uğraşıyorum asla ne çocuklara ne velilere yansıtmıyorum.. bu yazdığını bende düşünüyorum tabiki demagoji yapma lütfen :)))) parasını alıyorsan hakkını vermelisin kimse babasının hayrına çalışmıyor. geecen bi mağazaya girdim ürünün l bedenini sordum kız bakmadan yk dedi kendim arayıp buldum ve aldom… şimdi mağaza sahibinin günahı ne ??? adam dükkan kirası veriyo çalışana maaş veriyor.. çalışanın satıs yapmak umuru değil. o yüzden artık az çok insanları tanıyorum . kim neyi neden yapıyo anlıyorum…
etoile bitterdelisi24 niye kasiyer diyince aklıma zincir marketler geldi ya .😂 Çok küçük düşünüyorum 😂
Aglayankekk bitterdelisi24 ay çok doğru bende geçen bi mağazaya girdim beğendiğim bi çanta vardı aradım bulamadım. Sonra başka mağazalarda dolandıktan sonra yine girdim çalışan kadına telefondan fotosunu gösterip bu çantayı bulamadım bitti mi acaba dedim. Vardı reyonları dolaşın diyo. 2. Gelişim bulamadım o yüzden soruyorum diyorum hala reyonlara bakın diyo çok cins olmuştum valla