bitterdelisi24 Afrodit gerçekten öyle burası çok samimi benim için böyle düşünmen de ayrı bi güzel teşekkür ederm 🥺💕💕
bitterdelisi24 Medusa benımde saygı duyduğum , yorumlarını dikkate aldığım insanların içindesin 💐 karşılıklı duygularımız 😊😊
bitterdelisi24 1eylul bende seni beğeniyorum 👍🥰🙂 yorumların çok dobra ve gerçek…. reelde kesinlikle kankam olurdın eminim :)))
bitterdelisi24 etoile bende seni öveyim ozaman 😇😘 çok tatlı , yeri gelince otoriter olsada :) bende yerin başka.. bana değer verdiğini öyle içten hissediyorm ki .. iki gün ortalıkta olmasam evimi falan bulursun :))
etoile bitterdelisi24 ahahaaaaa canım yaaa o yüzden iki gün kaybolmuyorsun ki başına bela olmayayım diye 😜😂😂😂
zarifhanim 1eylul Bende yorumlarını bakış açını üslubunu beğeniyorum ☺️ yorumlarını gördükçe de beğeniyorum zaten 🌸 teşekkür ederim karşılık gösterdiğin için 🌸
etoile zarifhanim canım ben senin yorumlarını çok beğeniyorum sadece bir kısmının sonunu getiremiyirum. Çok Nahif birisin 🤗
Sokaklambasi Afrodit Cok teşekkür ederim misafirim var keyifli keyifli okuyamadim forumu sizi cok seviyorum canim kizlar❤️
zarifhanim Afrodit arkadaşımmış gibi samimiyet aldığım nadir üyelerdensin ❤️ teşekkür ederim afrodit ☺️
zarifhanim etoile Teşekkür ederim, 🌸 pek muhabbet postlarına katılmadığım için seninle konuşma fırsatım olmuyor ama bende samimiyet alıyorum 😊