melebek mukemmel bi oto kontrol, cok merhametli, inanilmaz guzel konusma ve yazma dili, hem premses hem sokak cocugu djdnjd
@Nietzsche ahh niçe ah dndndn iyilerin dostu kotulerin dusmani 😂 cok saglam bi psikolojisi ve karakteri var
@Medusa ve @Afrodit Bu kizlari yakindan tanimayi gercekten cok istiyorum mizah desen var bilinc desen var. Afrodit cok olgun ve sorumluluk sahibi medusa da cok cilgin geliyo bana. İkisini birbirine cok benzetiyorum bu arada
@belladonna asiri hanim efendi bi kiz 😂 bi insan nasil bu kadar hanim hanimcik olabilir saskinim cok tatlisin
@Eskobar demek istiyorum. O gun gosterdigin olgunluk gonlumu fethetti. Hatasini kabul eden insanin her zaman takdir ederim
@Rouge Atom karinca. Siz onu bakimla tanimliyosunuz ama ben ona bakinca asiri caliskan, her konuda verimli, disiplinli bi kiz goruyorum
@Olivetti demek istiyorum. Herkes onu serseri serbest olarak tanimlar ama o kadar iyi ve merhametli biri ki. Ayrica tam bi mizah soleni. Seni cok ozledim❤️
@ZRaporu Forumda en cekindigim kisi diyebilirim ndjdkdkdkdk ben boyle oturakli bi kadin gormedim
@sizene ve @Kekillikamisci kizlar sizi de cok seviyorum ikinizin ortak bi ozelligi var olumsuz yorumlara asla takilmiyosunuz gulup gecmeyi biliyosunuz ❤️
@Zeynooo03 bak ben unutmadim seni djjdkdkd askim seni tanimiyorum ama öpücüklerimi yolluyorum sana🌸
Cok kisi var daha parmaklarim yoruldu affedin❤️ Kalbinde iyilik dolu olan kadinlar. Hepinizin yanaklarından makas aldim🩶🩶🩶