belladonna etoile aşkım kümeleri sevmiyorum müfredattan kaldırılsın hatta silinsin ahahhaa seni valla seviyorum 😁
Zeynooo03 etoile ay gül gelmiş 😍 yaaa sana takılmak bile güzel şaka maka bi yana gerçekten yorumların çok güzel çok eğlenceli seviliyosun canım 🌺🤍
Zeynooo03 1eylul allahımm nerden başliiiimm 🤕hangisini anlatim bacım bunlar ikiz doğduklarından beri atak bitmediki şimdide kıskançlık krizlerimiz var onun tokası neden düz benimki eğri ben o çorabı giycektim o giymiş o bana vurdu oyüzden ben ona sürekli böyle bir kavga bi ağlama 🤕🤕🤕
1eylul Zeynooo03 Allah bağışlasın canım,benim de kızım üç yaşında ve sendromu dibine kadar yaşıyoruz 😂
Rouge Medusa bu yorumun nasıl bir zamanda geldi bir bilsen senin için sadece övgü ama benim için cok degerli cok degerli bir zamanda geldi cok teşekkür ederim ve düsüncelerimiz hislerimiz karsılıklı bu da beni cok mutlu ediyor 🥹❤️
melebek Rouge Ardlem, pozitif ve bakımlı kelebeğim. Bir sıkıntın olduğunu biliyorum, darlamamak adına hiç sormadım. Şimdi de sormayacağım. Her şey geçiyor bebeğim, bu da geçecek 🤍
etoile Zeynooo03 çok teşekkür ederim canım. Valla 5 çocuğun olduğunu bilmiyordum bende bir şapka çıkarayım sana
Afrodit melebek güle güle kullansın bende iki mama sandalyesi de var ikisi de çok güzel ama biraz büyüyünce dikkat et 💜
Rouge melebek insallah meleğim kendime gelicem su sonuçlar bir cıksın herseyi bosvericem iyiki varsın teşekkür ederim güzel dileklerine inanıyorum ❤️🙏
Afrodit melebek burda hiç tanımadığımız halde her sıkıntımızı derdimizi dinleyip çözüm bulmaya çalışan akıl veren güzel olaylar olunca beraber gülen bir sürü kişi var hangisini saysam ki aklıma gelenler @HurremSultan @TombulHatun @bitterdelisi24 @Medusa @MedavikPastam @etoile @zarifhanim @She_angel @Yasak_elma @Rouge @melebek @Sokaklambasi @Enerciii @LAVINIA__ @Cicekliperde @Ask_hosmus agdacı ablamız @delihatunum ve bu yorumu gören bütün güzel kadınlar 💙❤️💜🌺
LAVINIA__ Afrodit aşkım çok teşekkür ederim 🥰 bunun için varız burda ya 😍 iyiki güzel bir ortamımız muhabbetimiz olmuş 😘
melebek Afrodit @Sokaklambasi’na söyledim galiba “güven vermiyor” diye. Kılavuzunda da özellikle belirtmişler “yalnız bırakmayın” diye. Gözümden ayırmam Allah’ın izniyle 🥰