Medusa TombulHatun Yaaa ne tatlıı. Ben yazıları silincek diye korkumdan o gün silip kaldırdım köşeye😂
TombulHatun etoile niye kzı vurda böyle kıkır kıkır bir kadınm ama eşimin aile büyükleri filan ortamda hanım hanımcık olabiliyorm 😂😂😂😂
TombulHatun etoile kocama fatmayım canm 😂😂😂 ama bu tuz olayı bana hep saçma geldi ya ben daha küçükken bile dersim ben kocama tuz koymam diye 😂😂
TombulHatun Medusa fırınlanıyor onlar silinmez yazıları 6 sene olacak birşey olmadı maiallah arada içer yıksr kutusuna kaldırırım 😂
Medusa TombulHatun Ya ben yıkayacaktım o gün ucundan silinir gibi oldu korktum bıraktım😂 Bembeyaz fincanla kalakalmayayım sonra dedim😂
Sokaklambasi melebek benim ablam da o hengamede zar zor yaptigim kahveyi diger kahveleri dagittigim sirada sekerli olanla degistirmis. Arkadasim gelip soyledi allahtan ndjdjd o an bi bakisim var videoya cekiliyomusum tam dugunterorune dusmelik video mdmdmdm
etoile Medusa 😂😂😂 ahahaaa bu videoyu @belladonna ve @1eylul @1eylul ve @Zamansiz_ @1eylul ve @superisi_ İkililerinede armağan ediyorum Yalnız her taşın altinda hep aynı kişi 😜
kizsidikaa Medusa ne bileyim eskiden kız istemediği zaman tuzlu yaparmış, günümüzde de saçma Bi şekilde popülerliği arttı yani eziyet adama ya 😂ne güzel bal gibi yap ki adam sevdiğini sevildigini bilsin😂
Medusa kizsidikaa Evet öyle bir şey varmış eskiden ya bir arkadaşta yazdı yukarda😂 Tuzlu içebilirler bence sorun yok😂😂