Kids te bir posta denk geldim bende buraya yazmak istedim sırlar dünyasına benzer hikâye sormuşlar başlıyorum: eşimin babaannesi vardı 3 oğlu 6 kızı vardı ama kimse bakmak istemiyordu. O ona o ona atıyordu kadincağız elinde bir poşet kıyafet bir çanta ilaç ile ordan oraya ilden ile savrulurdu. Tabi gittiği evdede gelinleri yüzüne bakmaz yemeği önüne atar ne oturduğu odada oturur ne bir banyo yaptirir ne tırnaklarını keser. Kadın öyle kendi halinde odada tüm gün ağlardı. O yıllar ben kaynanamla oturuyorum. Yine bir gün bize geldi. 15 gün dolunca kaynanam göndermek istedi eşime dedim gondemreyin ben bakarım eşimde babasına syledj artık bizde kalsın Asya bakicak diye kaynanam buna bozuldu. Ben uzun süre baktım banyosu Hastanesi’ bezine kadar değiştirdim sevdiği yemekleri yaptım sonra bir Corona dönemi evli gorumcem bizdeydi corona belirtileri vardı onda iki gün sonra hepimize bulastirmiis meğer babaanne ateşlendi gece hastaneye götürün dedim gorumcem bana bağırdı ne hastanesi gidip koronayi getirip getiricek diye sabaha doğru daha kötü oldu ambulansla hastaneye kaldırıldı bende hastaneye gittim ve covit teşhisi kondi ailemde karantinaya alındım babannemiz de hatsanrde tedavi altına alındı bir gece rüyama girdi bana dediki beni tuvalete götür tuvalete götürdüm sonra kalktı. Bana yaslanmış yürüyoruz aşağı karanlık bir merdiven var babanne burdan sonra ben tek gidicem dedi yok merdiven bu babaanne düşersin dedim yok düşmem dedi bırak beni sarıldı bana öptü allah seni riziklandirsn çocuklarını sana bağışlasın bir kız bebek ile mujdelen dedi sarıldı sımsıkı sarıldı indi merdivenlerden. Sabah rüyamı annemle babama anlatıyorum tlfn geldi kayinabbam beni aradı babaannrn vefat etmiş diye 😥😥. Hala aklımda hiç unutmadım o öldükten 1 yıl sonra evimi ayırdım hiçbir şeyi yoktu eşimin güzel bir iş buldu ev aldık araba aldık derken işleri dahada büyüdü sonra birde hamile kaldım iki erkekten sonra birde kızım oldu hepsi onun duaları inanıyorum❣️