Leyliiiiiii Kızlar faturalarınızdan ne haber kime ne kadar geldi bana 1500 gelirken anneme 850 geldi ikimizde aynı yaktık 40 derece de sizde durum ne
LAVINIA__ Leyliiiiiii bende hep 40 da yakarım hatta bir kaç gün 50 ye de aldım 640 gelmişti canım belki kombiyle alakalıdır
KARAMELLIMACCHIATO Leyliiiiiii derece olarak yok bu kombı de 1 ıle 2 nın ortasında 2 petek benım mutfak kapalı 550 geldı şükür
Bosaniyorum Leyliiiiiii bizim merkezi sistem 2000 veriyoruz yakıt kapıcı site yönetim vs içinde oluyor tek yakıt ne kadar bilmiyorum ama deli gibi ısınıylruz tişört atlet gezeriz çorap zaten yok gece yorgan pike yok
uzunkiprikk Bosaniyorum offf o merkezi sistemin verdiği rahatlık var ya hiç bi şeyde yok bizde 2 yıl merkezi sistemle ısındık sonrasında doğalgaza geçiş yaptık ama en son 5000 vermiştik sırf kömür için siz bayağı iyi bi fiyat ödüyorsunuz heleki böyle bi dönemde 🫠
Leyliiiiiii Kızlar çok merak ettim hangi şehirde yaşıyorsunuz bizim bu çevreye hep böyle fatura geliyor komşulara da böyle gelmiş 1300 en düşük olanı siz 500 600 diyorsunuz hangi şehir merak ettim
Leyliiiiiii bitterdelisi24 devlet baya ödüyor olmalı yardım alıyor olmalısın o zaman 370 düşük baya çünkü
htcaydnn bitterdelisi24 25 metre küp ödüyor devlet baba 😄geri kalanı bize ait olmasına rağmen bize 492 geldi sana baya düşük gelmiş 🤣 ve 1 aylık değil bu 15 günlük falan bu ay 1000 gelir de fazlasını bilmiyorum 🙈
bitterdelisi24 Leyliiiiiii yardım almam için açlıktan ölmem gerek :)) öyle yardım veriyorlar …. eşime sordum 370 dedi
Leyliiiiiii bitterdelisi24 Allah Allah bizim de yüzde 25ini devlet karşıladığı halde 1500 gelmiş anlamıyorum yani sizlere nasıl 370 geliyor hayret ediyorum sanırım ankara Keçiören bölgesi böyle
bitterdelisi24 Leyliiiiiii istanbul’da yaşıyorum bilemedim valla geceleri full açıyorum gündüzleri kısıkta ama bide 3 petek açıyorum ben
Pembevedolar Leyliiiiiii istanbulda ama ben 15 gün evde yoktum yakmadık yani evde olsam 700 800 gelirmiş
Leyliiiiiii bitterdelisi24 ne güzel valla şükür et bizim ankara kecioren sanırsın çok lüks bi yer aslında boktan ama işte herkese böyle gelmiş fatura burda