zarifhanim Coolness Bende eşini etkilemek istiyor diye anlam çıkardım. Kim kıskandırmak ister ki eşini, çünkü sinir bozucu bir duygu bence kıskanırken içinde haset yada kızgınlık gibi kötü bir duygu oluşuyor 😊
Coolness zarifhanim evet kıskançlık öyledir yüreğe haset düşürür ve çirkin bir duygudur. Eşi kıskandırmak değilde etkilemek daha yerinde olur, etkilenen eş zaten arzular eşini
Coolness askoglusum canım havuzlu evde oturup tesettürlü olan arkadaşım var, giyiyor bikinisini mayosunu eşiyle küvete giriyor 🙃 yani sende aslında evde mini mini giyinip süslenip makyajlar yapabilirsin, emin ol eşin seni evde öyle gördükçe zaten kıskanır 😊
Mom88 askoglusum bilemedim garip bi soru olmuş 😅 Yani sadece açık giyip başkaları size bakarsa mı eşiniz kıskanır diye düşünüyorsunuz? Bu kıskançlık değilde bence güvensizlik olur.Eşim beni kıskanır ve ben bu durumdan çok sıkılıyorum bunaltıyor
askoglusum Mom88 ya öyle değil şimdi kapalı olduğum için hani eşimin ya şöyle gozukuyorsun kıskanıyorum diye bir talebi olmuyor onun gibis düşün
amimad askoglusum kıskanan her türlü kıskanır 🙃 zorla kıskandıramazsınız tesettürlü ve maske takarken bile başkalarının bakışlarından rahatsız olup kıskandığı çok oldu ama ben kim baktı etti bilmem 🤷🏼♀️ o görüyordu 😅
askoglusum amimad yok öyle bir şey olmadı olsa da orda büyük kavga çıkar yani adamın gözüne baka baka karısına bakarlarsa o kizkanclik olayından da çıkar
askoglusum Coolness yani tam olarak demek istediğim bu eşimde labalikikten hoşlanmaz zaten görüştüğüm arkadaş çevrem seçici ve evli çiftlerde zaten
Pinkoooo poncikaile mesela evin içinde neler giyiyorsun bende tesettürlüyüm yazın açık giyinirimde kışın hep polarli pijamalarla ortama giriş yapıyorum üşüyorum 😂😂
poncikaile Pinkoooo kışta olsa şort askılı falan giyiniyorum kapaliyom diye kendimi sinirlamiyorum tabi ki normalde açık kadınlar nasil alışveriş yapıyorsa bende yapıyorum mesela kot şort gibi gibi sadece evde giyiyorum eşime tabi kiskaniyo haliyle hadi kapı çalarsa biri görürse diye kuduruyo 😆
tbtcnt askoglusum yani evliliğe kıskançlık ile renk katamazsiniz kaos yaratirsiniz, cok sacma geldi bana bu durum
askoglusum poncikaile ay ben de bir kaç defa basım açık kargocuya yakalandjm da çok kızdı 🤦🏻♀️ söz verdim şimdi çok dikkatli aciyok kapyiii