delihatunum Yılbaşında bi yere gitmek istiyoruz eşimle ama gitmek istediğimiz yerde dansözde var siz olsanız ne yapardınız eşime diyorum ki kapatırsın gözlerini o kadar para veriyoruz gözlerimi niye kapatayım diyor 🤦🏼♀️
TombulHatun delihatunum adamnın gözünü kapattıracaksam neden gideyim gittiği eğlenceden oda zevk alamayacak gözü kapalı mı otursun, ben tercih etmem öyle bir yere gitmeyi
gshande delihatunum bana gore değil oyle yerlere gitmek ama eğer gideceksek giderim gözünü kapatmam gittik madem eğlenelim yoksa işimiz ne ? 😀
delihatunum TombulHatun bende tercih etmem de başka yerlere baktım yemekleri kötü burası güzel oda dansöz var
gshande delihatunum Oğuzhan Koç un öyle bi videosu var ya simge dans ederken nereye bakacağını şaşırıyor öyle bi hareket beklediğinizi söyleyin 😀
TombulHatun delihatunum biraz daha araştır belki bulursun baktın bulamıyorsun dansöz çıkınca eşinin gözünü bağla çok durmaz heralde gidince açarsın 😂
Medusa delihatunum Ben gitmem, hoşlanmam. Hele sinir olacaksan hiç gitme boşuna geceniz berbat olur. Bakma, baktın mı, niye bakıyosun derken yeni yıla girersiniz böyle😂
Senanur-35 delihatunum gitmek için dansözsüz bir eğlence mekanı seçerdim çünkü dansöz olayına karşıyım ben 😊Eşimin gözünü kapattıktan sonra ne anlamı var. Yılbaşı geceleri bir sürü mekanda eğlence oluyor zaten.
delihatunum Senanur-35 gideceğimiz yer Tekirdağ’da biz ilçedeyiz pek bilmiyorum oraları bakıyorum 3 tane var ama yemekleri güzel değil
Eskobar delihatunum kusura bakma sinir oldum valla söylemeden geçemiycem😂 Ama kocanın sana söyledikleri yetmiştir diye düşünüyorum 😂 Herkesin kendi fikri tabiki ama bem sonuna kadar karşıyım ayh ne münasebet yapacağından değil bu durum yani karşıda oynayan çıplak bi erkek olsa ve sen bunu söylesen eşinin daha değişik tepkileri vereceğini düşünüyorum daha güzel yerler var mesela sakin eğlenceli romantik bunlar daha güzel