TombulHatun delihatunum biraz daha araştır belki bulursun baktın bulamıyorsun dansöz çıkınca eşinin gözünü bağla çok durmaz heralde gidince açarsın 😂
Ashley TombulHatun dansöz inadına kocasına gelir bak gör o zamanda. Kadınların vücudunun böyle sergilenmesi erkeklerin bundan zevk alması benim hoşuma gitmiyor.
Askokuskom delihatunum giderim niye gitmeyeyim amaç eğlenmek değil mi ☺️ dansöz her yerde var tv de veya kesfette. Sanatçı orda sanatını icra ediyor
TombulHatun delihatunum hiç görmedim ben ne bilecem 😂😂 gelir dansını yapar gider heralde tüm gece oynamaz 😂
Yasooo delihatunum karışmasın benceeeee TV de yahut kesfette görmekle canlı kanlı izlemek bir olur mu hiç illaki şöyle baktın boyle inceledin mevzuları olur huzursuzluk çıkar konu başlığı ve içeriğe istinaden..
Ashley delihatunum kııız sen hiç gitme kocanla oralara. Geceniz berbat olur. Başka eğlence bul aşkitoommm kendine.
mca Kız niye eğlence adı altında kocama yarı çıplak kadın izleteyim. Benim yanımda dansöz izlicek genişliği vermem kusura bakmasın kimse tercih meselesi tabi🤷
1eylul mca aklıma şey geldi,bi kadının düğününde sanırım dansöz gelmişti.Damat sandalyeye oturup,dansözü kucağına çağırmıştı.Gelin hanım bunu görünce hemen gidip adamın kucağına oturmuştu,bir de öpmüştü onu. 🤐
Sept delihatunum ben tercih etmem ama kıskançlıkla ilgisi yok. Öyle şeyleri ucuz buluyorum, benim eğlence anlayışıma uymaz.
mca 1eylul oha oldu olası gerdeğe de dansözle girseymiş yok artık🤬 bu genişlik başka genişlik artık 😅