Copper superisi_ ne bileyim ya hani kimisi dışardan geleni istemez aylar geçsede konuşmazlar dışlarlar soguk insan olur ya anladın beni oyle olur diye korkuyorum bilmedigim etmedigim yer buraya gore daha kucuk vs vs ay ne bileyim nedense suan icime korku geldi 😁
superisi_ Copper yani şimdi ben bisey diyemem o duruma. Çünkü ben ögrenydim yurtta kaldım hepsi ögrenci sonucta. O konuda bisey diyemem. Ama Afyon benim icin başka. Yine olsa yine okurum orda❤️
Gidiyorumyolcuet Copper dur korkma arkadaş oluruz biz ama genelde insanları öyle bir çok farklı ilçeden insanla bir araya geldim ama o soğukluğu hep hissediyorsun🤭
Gidiyorumyolcuet Copper merkezdeyim canım ben o sıcaklık malesef sadece afyonlu olanlara 7 ay olacak daha hiçbir komşu vs tanismadim soğuklar🤭
Minnakelifim Gidiyorumyolcuet hiç de yabani değiliz. Saçma sapan yorumlar varya. Hayretle okuyorum. Çok cana yakınızdir. Sen bi adım atsan onlar koşarak gelir.
Copper Gidiyorumyolcuet kız ne bileyim ben cok stres yaptım. Ben oyle cok sicakkanliyim birileri gelsin gitsin disari cikalim vs severim. Birden kendimi orada eve kapatirsam psikolojim cok bozulur kendimi biliyorum. Ben bide tatil harici sehir disinda hic kalmadım annem babamda istanbullu buranında o kargaşasına haliyle alıştım simdi kucuk bi yerde yapabilirmiyim bilmiyorum
birogretmen Ben de afyondayım. Öğretmenim normalde doğum iznindeyim bu sene. Evet dediğin doğru gerçekten soğuklar apartmanda herkes kendi halinde.
Gidiyorumyolcuet birogretmen evet malesef bundan dolayı da bana aşırı soğuk geliyorlar ben normalde karadenizliyim bizim insanımız daha sıcak kanlidir bana çok çok değişik geliyorlar
kukuliiiii Copper bende sakaryadan geldim ama alıştım bilmiyorumki uzun zamandır burdayım ondanda olabilir 6-7 sene oldu 🤣
Gidiyorumyolcuet Copper bir şekilde alışmaya çalışıyorsun canım bende İstanbul’dan geldim benimde çevrem yok arada tek çoğu zamanda kocamla bazen kocam ve kumama ortak olarak çıkıyorum gelirsen eğer dediğim gibi birbirimize arkadaş olur daha çok alışmaya çalışırız 🤭