Afrodit successfulwoman 29 yaş altıysan genç girişimci olursun ilk yıl bağkuru devlet ödüyor mali müşavir defterini tutacak açılış yapman lazım
Afrodit successfulwoman ilk önce mali müşavir ile vergi açılışı yapacaksın eşim mali müşavir istediğin zaman yönlendiririm bende e ticaret yapıyorum ama ayakkabı üstüne
aykirikadin @Canemin_1 kendisi ve kocasi Antep fistığı tüccari sana çok yardim edecektir Tarlalari var
Cicekliperde aykirikadin mükemmel bir hafızan var ya. Herkesi tek tek aklında tutuyorsun. Ben dün kimle konuştuğumu hatırlamam
belladonna aykirikadin Aşkım ben senin yanında hiçim vallahi.. ah fazlasını yapabilsem.. Sen yapacağını yaptın yine, maşallah sana. Gerçekten nasıl her şeye bu kadar hakim oluyorsun unutmuyorsun ben şaşırıyorum sana, her gün hem de 😅♥️😚
belladonna Cicekliperde Ahahahaah Evet beğendim boyutu istediğim gibi duruşu da güzel. Biraz tereddüt etmiştim ama sevdiğim ben. 😅
Cicekliperde belladonna rica ederim canım benim. Ben de okulda her şeyi içine atıyorum 🤣 bi ben yokum içinde
belladonna Cicekliperde Benimde öyle oldu. Okuldan 2 arkadaşım daha linkini istedi sayende hepimiz faydalandık. Onlara da bir meslektaşımız önerdi dedim hatta 😅