Eskobar Elizabethyy ben ikizlerim 5 aylıkken olmuştum sezaryen doğum yaptım bazı insanlar emzirme birene kadar olmuyomuş ay keşke bendede öyle olsaydı
belladonna Elizabethyy Ben doktora sorduğumda bir sene bazen bir buçuk sene düzensizlikler normal demişti. Sizin de çok normal bir durum. Regl olmamakla kanka olmak ne alaka onu anlamadım 🙈
Elizabethyy belladonna evet araştırdığımda göre oldukça normal ama olmadıkça sinir stres yükleniyor bana kanka dememdeki sebebim bende disilikten eser kalmadi inanmicaksiniz ama maçolasmaya başladım resmen tatlı dilim gitti sis pist diyorum eşime ne kadar saçma ya tiksiniyorum artık bu durumdan 🥴😅
belladonna Elizabethyy Kız Allah seni 😁 sen kafana çok taktığın için de oluyor olabilir. Ama regl olmayınca sinir stres maalesef hat safhada oluyor ona katılıyorum. Muayene olsan aslında daha iyi olur senin için
belladonna Elizabethyy Bence de öyle yap canım benim hem rutin kontrol, hem de sen uzmandan daha iyi bilgi alıp rahatlarsın 😊
rain Ya bende 40 gün lekelenme oldu sonra adet oldum ama 2. Adetim olması gerekirken gelmedi normal mi sizce aranızda benim gibi olan varmı 8 9 gün geçti yani (normal doğum yaptım bu arada)
Yasooo Elizabethyy prolaktin hormonun yüksek demek ki süt hormonun üst düzeyde seyrediyor yani güzel bsy bu
Elizabethyy Yasooo bu da bol bol süt üretimi demek sanırım ama 4.ncu aya girdiğimizde beridir atak matak hak getire sütüm de azaldı ☹️
Elizabethyy belladonna ay sorma valla ya ne zamandır ruh gibi dolanıyorum ortalıkta dün çay demliyecektim çay yerine şeker atiyordum içine neler çektiğini ben bilirim 😬😅
Derininmotheri Elizabethyy 11 ayımda daha yeni oldum reglin 6.günü ananas yedikten sonra oldum tavsiye ederim
Elizabethyy Derininmotheri ananas mi çok ilginç bende giyim o zaman devamlı bir kaç gün üst üste mı yedin canım
Derininmotheri Elizabethyy yani denk mi geldi bilmiyorum ama hiç olmucak dedim yani doktora randevu alacaktım sonra ananas yedim 1 hafta sonra bi üşüme ısınamam hafif kahvemsi akıntı sonra baktım normal adet gelmeye başladı hatta bugün bitti bi dene