Etipetito Ask_hosmus Kız büyük konuşturmayın beni bakk🤣🤣 Rabbim.olmayanlara versin benden geçti artık 🥴🤣
Ask_hosmus belladonna aşko siz prensessiniz 😂😂 banada öyle geliyor bencede sakladı yoksa 3 çocuklu birini unutmamız mümkün değil 😂😂
belladonna Ask_hosmus Yani şaka bir yana tek çocuk daha rahat 😁 Bence de öyle kızlarından hiç bahsetmedi 😁
Ask_hosmus Etipetito tek çocuk varya fena bişey çok güzel çok rahat , gezmeye gitsen arkadaş gibi yanında missss😂😂
Etipetito Ask_hosmus Gelde nilliceye anlat ona sorsan tek çocuk daha zormuş 🤪tek çocuğun nesi zor olabilir kii bizimde bi zamanlar bitaneydi😂😂
Ask_hosmus Etipetito şimdi bizi topa tutarlar 😂😂 kızlar inanın ki 2 ve üzeri çocuk daha rahat ikisi oynar sende keyif yaparsın 😂😂 tek çocuk çok zor 2 ve üzeri daha kolay 😂😂😂😂😂
belladonna Etipetito benimki bu ara hiç tek çocuk gibi davranmıyor 🤦♀️ Ama size göre rahatız tabi kıskanın 😁
Ask_hosmus Etipetito sana bişey diyim mi bende hep şakasına futbol takımı kurcam diyordum 4. Ye hamileyim deme öyle şans eseri hamile kalırsın 😂😂
Etipetito belladonna Benim bu hesaptan çıkıp başka hesaba geçme durumum var telefon bozuk tamire yollicam yeni hesaba da ikikızannesi diye isim koyarım olur mu 😁😁
Etipetito Ask_hosmus Tabi tabi canım arada o kavgaları olmasa çok rahatlar hatta o kadar rahat ki ben 2 tane daha yapabilirim hjhhj😂😂
Ask_hosmus Etipetito bu şakalar benim ağzıma sıçtı 😂😂 3. Ye hamile kalmamıştım gebelik testin üzerine kalemle çizdim hamileyim diye eşimde anladı 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 😂😂