Size danısmak için kayıt oldum sadece okucuydum.düşününki önünüzde iki secenek var biri dindar ama sana karısmayan hic kısıtlamayan biri ve size deliler gibi asık cok merhametli biri maddi manevi sadece biraz cocuk ruhlu daha tam olgunlasmamıs ve o kişiyle uzun yıllar beraberdiniz digeri ise sizinle birlikte düzelmiş tüm kötü alıskanlıklarını bırakmıs biri cok güzel vakitler gecirdiniz o da sizi kaybetmek istemiyor cok seviyor ama sevgisini digeri kadar göstermiyor kalbiniz bu kişiden yana.hangisini secerdiniz ?(yanlıs anlamayın ikisiyle de birlikte degilim )

Anladığım kadarıyla ikisiyle de geçmişiniz olmuş 😶ona bişey diyemem de hangisiyle mutluysaniz onu seçin tabi dindarlığa bakmayın bence size değer veren sizinle kötü alışkanlıklarindan vazgeçmiş biri varsa o sizinle dindar.da.olur herşey de olur olgunlaşmamış biriyle ilişki çok Zor inanın maddi manevilikte gelip geçici hakkınızdq hayırlısı

İlkiyle olmak mantıklı ve doğru olan. Ama hayat doğrularla mutlu olamayacağını öğretiyor insana… şuan ne istiyorsanız onu yapın. Sonra fikriniz değişirse o zamanda ne yapmak isterseniz onu yaparsınız. Her iki türlüsünde de son hemen hemen hüsran oluyor çok da kafaya takmayın neticede bunlar erkek😒

leyla33 ilkini istiyor olsaydın ikinci seçenek olmazdı zaten 🧚🏻‍♀️ Sen ne istiyosan ona karar ver. Herkesin hayata bakışı farklı. Benim istediğim sana ters olur . Sen kafanda tart. Ama sev seni seveni ‘ demişler 🧚🏻‍♀️

leyla33 kesinlikle seni seven kimse onu seç. Seni seven sana hayatı guzellestirir🧚🏻 Kadın değer gördüğü yerde çiçek açar 🤍

leyla33 Beni seveni seçerdim ama sadece beni seviyor diye değil. Benim de o kişiyi sevmem, değer vermem gerekiyor. Evlilik, ilişki tek taraflı olmuyor maalesef.

superisi_ ikiside seviyor bence ama ilki kadar asla olamaz digeriyle zaten bir gelecegimiz yok olamaz

leyla33 anladığım kadarıyla ikiside seni seviyor. Ama ben olsam ilkini seçerdim çünkü 2.de kötü alışkanlıklarıı falan bıraktığını söylüyorsun birlikte olduktan sonra tekrardan o alışkanlıklarına dönmeyeceginin garantisi yok. Evet kötü alışkanlıkları olmayan bir insanın da kötü alışkanlıklarının olmayacağının garantisi yok ama ben olsam ilkini seçerdim kesinlikle. Çünkü sevgi de evlendikten sonra yerini başka duygulara bırakıyor bu saygı olur merhamet olur sadakat olur. Yanlışı seçersen yerini kötü şeylere bırakır o yüzden iyi düşün bence

ikiprensesannes dindar derken bizim gibi farklılıklarımız yok ama digeriyle cok farklıyız ilerde de cok sorunlar cıkacagını biliyorum aileye kabul ettirme vs olsun cünkü digerinin dini görüsü bile farklı ama diyorum ya kalp ..

minion ne istiyorsam onu yaptım ve cıkmaza girdim artık bir karar vermem gerekiyor eskisi gibi canım ne isterse o yapamam sonucta artık yasımız ilerliyor bir yandan da sizin gibi düşünüyorum fakat nereye kadar hersey için gec olabilir ilerde o kişi beni cok seviyordu onunla olsaydım bu olmazdı demek istemiyorum cünkü onun beni pamuklar için yasatıp sevicegine eminim digeri aklımda cok soru işareti bırakıyor kötü alıskanlıklara geri dönermi farklılıklarla savasabilir mi vs vs

superisi_ onunla ayrı oldugum zamanlarda bile bak o olsaydı böyle olmazdı dedim hep eminim baskasıyla evlenirsem aklımda hep pişmanlık kalıcak kalbime söz gecirip aklımı kullanmalıyım canım cok yanıyor

belladonna bu da ikinci soru işaretim zamanında sevmiştim ve yıllarım onunla gecti suan o duygular yok acaba yine olur mu diyorum

kleopatranizzz bende bunu düsünüyorum tam üstüne bastınız kesinlikle ilkini secmeliyim hatta ilki olmasa bile ikinciyi secmemeliyim kalbime söz gecirmem gerekiyor

leyla33 O zaman yapman gereken sadece kalbinin sesini dinle senin için doğru güzel olan neyse hangisiyse onunla yol almana bak

leyla33 kesinlikle öyle yapmalısın ilki olmasa bile ikinciyi seçme nedense kötü bir enerji aldım ben ikinciyi secersen hata yapmış olursun. Hislerim hep çok kuvvetlidir

leyla33 zamanla birisi sevilir mi bilmiyorum. Yani arkadaş, eş, dost zamanla sevilir ama “eş” sevilir mi zamanla zaman iyi gelir mi muallakta olan bir durum

belladonna seviliyor canım ben eşimle sevmeden annemin istegiyle evlendim şuan onu çok seviyorum çünkü çok değer veriyor ilgili çok iyi bir baba karşındaki insana da bağlı bence