gshande Deleted33 bence limon çok güzel isim çocuğuma bu ismi tuhaf geleceği için koyamayacagim ama köpeğim olursa hayalim 😀
Demokrit 1eylul,ninemin ablasının adı Limondu🤓 ve tanıdığımız Güvercin de var,kendisi doktor. Adını hiç kimseye soylemiyor😂😂 her kese Bella diyor,
dnz23 belladonna hayır ördek ismiydi kadının Kürtçede anlamı bizim bildiğimiz ördek değilmiş ama anlamını hatırlamıyorum arkadaşımın halasıydı ördek hala 😄
Cicekliperde belladonna evet 😃 siz demesen olmaz mı garip hissediyorum. Sen matematik öğretmenisin ben biliyorum bak 😂
HurremSultan belladonna kaderimmm kaderrr olsayydiiiiii🤪🤪 neyse evlendiği zaman düzelir ya kocasının soyadı killibacak olsaydı🥸🥸
Cicekliperde belladonna Edebiyat canım 😃 ben genelde okuyorum yorumları falan ordan gördüm. Çok aktif olamıyorum
veraeyl 1eylul Benim annemin köyünden bir kadının adı Tamam’dı 😂 birde kayınvalidemin komşusunun kızının adı da Yazgülü 😂
belladonna Cicekliperde Benimde tek sosyal medyam burası olunca iyi sardı beni okulda boşluk bulduğumda giriyorum 😁
Cicekliperde belladonna ay okulda hiç sadece sabahları girebiliyorum . Teneffüslerde bir çay sigara içebilsem şükrediyorum 😄 ama ben maaş karşılığı gidiyorum ondan yoğun oluyorum gittiğim günlerde