belladonna 1eylul evet Allah’ın ismi olduğunu biliyorum yazılışı da böyle ama şahısta duymamıştım. Benim çevrem klasik isimlerle doluymuş onu bir kez daha anladım 😁
Cicekliperde belladonna ay okulda hiç sadece sabahları girebiliyorum . Teneffüslerde bir çay sigara içebilsem şükrediyorum 😄 ama ben maaş karşılığı gidiyorum ondan yoğun oluyorum gittiğim günlerde
belladonna Cicekliperde ben teneffüslerde çay içemiyorum ayda yılda yarım bardak içebilirsem içiyorum, öğlen kahve 😁 bende sorulardan vakit bulunca giriyorum iyi oluyor
1eylul belladonna lisede bir arkadaşım vardı,Ömer Hadi.Bir gün öğretmenim ismin çok güzel ama hiç anlamını taşımamışsın demişti.Ben de merak edip araştırmıştım :)
belladonna 1eylul meslek insanın hayatını şekillendiriyormuş 😁 lise de öğretmenlerime kızdığım ne varsa şu anda aynılarını ben yapıyorum 🤦♀️
Susunbebekuyuyo 1eylul oral diye bi erkek hastamız vardı birde fincan teyzemiz aklıma gelenler bunlar şuanlık 🤣
belladonna Cicekliperde Ne güzel ya offfff benim boş günüm yok 🤦♀️ Pazartesi ya da cuma boşluğunu çok seviyorum 😁
HurremSultan belladonna kaderimmm kaderrr olsayydiiiiii🤪🤪 neyse evlendiği zaman düzelir ya kocasının soyadı killibacak olsaydı🥸🥸