Kızlar eşimin instagraminda keşfet bölümünde açık kadınlar çıkıyor bunu gördüm kızdım laf söyledim ben bakmiyorum diye gecistirmeye calisiyor böyle durum yaşayan var mı bakmiyorsa çıkar mı böyle seyler
Instagram keşfet
Moomy çıkar çıkıyor yani bendede bakmadığım halde alakasız şeyler çıkıyor
Susunbebekuyuyo insallah öyledir canm
Moomy bende de eşim de de genel olarak neye bakarsak o çıkıyor hiç görmedim keşfetimizde çıplak kız eşimin ki silah hayvan güvercin vs ile doludur, benimki yemek tarifleri vs. İnşallah kendiliğinden çıkıyodur ama bunu düşünüp de üzülme yapacak adam her şekilde yapar giç canını sıkıp kafanda düşünüp de beynini yorma
TombulHatun bende ev ile ilgili seylere bakıyorum o çıkıyor canım neye bakiyosam o cikiyo ama eşime ne desem anlatamiyorum bakiyosun demekki öyle çıkıyor diyorum hayir asla kabullenmiyo sinir oluyorum iyice
Moomy Ben instagram kullanırken hangi sayfalara bakıyorsam keşfetim de de o sayfalara benzer sayfalar çıkıyordu.
Moomy Sosyal medya algoritması yapay zeka sayesinde kişi neyi beğenip yorum yapmışsa, neye bakmışsa hangi sayfaya tıklamışsa, ne ile ilgilenmişse ona göre içerik sunar. Bazen whatsapp grubundan ne konuşmuşsak diyelim ki ablam abiye alacak ondan bahsetmişiz onun reklamlarını görürüm. Benim keşfetimde asmr videoları, kore dizileri, el emeği panolar, aktüel ürün haberleri falan var. En son bunlarla ilgilenmişim ona göre içerik sunmuş. Eşiniz evet ben kadınlara kızlara bakıyorum diyemeyeceği için başka pratik bir açıklaması da olmadığı için düz mantık inkar yolunu seçiyor.
Moomy ya biri mesaj atıyor bazen komikli videolar onların uzantılarında kadınlar erkeklerde olabiliyor bi ara bende kısmetse olur çıkıyordu devamlı izlemem bilmem alakasızca 😁
belladonna benimde öyle canım baktiklarim cikiyo
Susunbebekuyuyo oda olabilir canm ama işte bakincada cikiyo oda var
zarifhanim evet inkar ediyo canım sıkıldı iyice
Algoritma o şekilde neye bakarsan o çıkıyor eşimde çıkmış sanırım bir kaç kere engellemiş kısıtlamıs daha cikmiyo onuda kısıtlanan gönderilerden baktım. Sen al eline telefonu kadın resimlerini engelle azalacaktır tekrar artarsa anlaki bakiyor
Burnumageliyoduslkmsn tamam canım bakayım bi
Nadiren ilgilenmediyiniz bir şeyler çıkar.Ama çoğunluğu ilgilendiğiniz konulara bağlı olur. Eşinizin telinde sizi rahatsız eden çok konu çıkıyorsa, bu eşinizin bu tipli sayfalara girdiyini gösterir.
TombulHatun keşfette çıkmıyor olabilir ama normwl bi silah reelsine girsin sureklı ordan asagı insin araya illaki pis şeyler giriyo ama 10 nuncu ama 20 inci mutlaka bi bokluk çıkıyor :)
Moomy instegram da neye bakarsanız o çıkıyor erkekler asla kabul etmiyor
bitterdelisi24 reelslerin devamnda da giç öyle açık saçık kadın görmedüm ben ya ya devam ettirmiyorm izlerken izleyeceğimi izleyip çıkıyorm 😂