Susunbebekuyuyo Moomy ya biri mesaj atıyor bazen komikli videolar onların uzantılarında kadınlar erkeklerde olabiliyor bi ara bende kısmetse olur çıkıyordu devamlı izlemem bilmem alakasızca 😁
Burnumageliyoduslkmsn Algoritma o şekilde neye bakarsan o çıkıyor eşimde çıkmış sanırım bir kaç kere engellemiş kısıtlamıs daha cikmiyo onuda kısıtlanan gönderilerden baktım. Sen al eline telefonu kadın resimlerini engelle azalacaktır tekrar artarsa anlaki bakiyor
sarikola Moomy çıkmaz ben en çok ne izliyorsam o çıkıyor. Eşimin de öyle araba videoları komik videolar film önerileri genelde hep böyle şeylere baktığı için tüm keşfetti öyle. Yani neye bakarsa en çok o çıkar
Demokrit Nadiren ilgilenmediyiniz bir şeyler çıkar.Ama çoğunluğu ilgilendiğiniz konulara bağlı olur. Eşinizin telinde sizi rahatsız eden çok konu çıkıyorsa, bu eşinizin bu tipli sayfalara girdiyini gösterir.
bitterdelisi24 TombulHatun keşfette çıkmıyor olabilir ama normwl bi silah reelsine girsin sureklı ordan asagı insin araya illaki pis şeyler giriyo ama 10 nuncu ama 20 inci mutlaka bi bokluk çıkıyor :)
TombulHatun bitterdelisi24 reelslerin devamnda da giç öyle açık saçık kadın görmedüm ben ya ya devam ettirmiyorm izlerken izleyeceğimi izleyip çıkıyorm 😂