sirinhatun_ Yasooo Aslan burcuyum ama tam bir keçi inadı var bende birde aşırı kıskanç bir insanım Ben ya bu ikisi tam net boşanma sebebi olurdu eşim bana iyi dayanıyor adamın beni boşamadıgına şükür 🤪
Yasooo sirinhatun_ Kocccc aslanla baya iyi anlaşır aslında ikisi de egoludir lider ruhludir ama iyi anlaşırlar yani koç eşittir inat diyebilirim 🐏
sirinhatun_ Yasooo Koç hiç çevremde yok yani bilmiyorum Koç burcunu ama tanımak isterdim evet Aslan Burcu fazlasıyla egolu lider ruhlu fazlasıyla ego taşıyorum üzerimde😂
sizene Yasooo aşırı takıntılı olmam olmayacak şeyleri olmuş gibi veya olacak gibi korkmam kuruntu yapmam 🤦🏻♀️😣
Yasooo sizene Anksiyete bozukluğu hali canım bu aklına kötü bir şey gelince direkt olumlusunu düşün ve olumlusunu yaşayacağını düşle
rumi21 Bilerek konuşmuyo olmam ve konuşmadigim yok saydığım halde istemediği birşeyi de yaparım karşı tarafın. Birde söz dinlemiyo oluşum kendi bildiğimi yapmak isteyişim olurdu sanırım 😂
Copper Yasooo böyle insan pek bulunmaz deyip bosamazdımda tek kotu yanı inatciligi oda nazar boncugu olsun derdim 🤣🤣🤣 yok kız şaka bi yana bir sürü artı özellikleride olsa,ben benim gibi inatçı birini hayatta çekemezdim aaa yeter derdim 🤣🤣🤣😆
Yasooo Copper 4yanlış 1dogruyu değilde 1 yanlış 4 doğruyu götürüyo gibi olmuş :) ben de aşırı inatciyimdir ve işin kötü tarafı tek kötü özelligim bununla sınırlı değil 😂
Yasooo jartiyer inat tripten sonra gelen ata sporu olarak kayda geçmesi lazım herkes inatciligindan dem vurmuş 😃 şahsım dahil inatciyiz valla biz az değiliz heee
lidyaaa__ Yasooo Ay ne boşanması prensesler gibi davranırdım, bu zamanda mesleğini yapmayıp iki bebek büyütüp ev temizleyip her akşam sıcacık yemek hazırlayan kadın dan boşanılır mı ? 🤣🤣🤣