Susunbebekuyuyo kanalize kuzum duş öncesi sadece 5 dakika bekliyorsun en fazla 10 dakika diyeyim o sırasa ben yüzümü maskeliyorum hop ikisi aynı anda çıkıyor aradan
kanalize Susunbebekuyuyo uğraşmayıda sevmiyorum 😢 bir tanıdığım dışarıdan sürülenlerden ziyade vitaminlerini tamamla demişti özellikle d vitamini saçların canlı ve gür görünür mesela saç spreyleri de senelrdir bende işe yaramıyor sadece kokusu için kullanıyorum
kanalize kukuliiiii normal ruj mu likit mi bir ara balmın likit miniklerini kullanmıştım ama yakıyordu dudağımı renkleri efsaneydi🫶🏻
kanalize Artemis_ ne bileyim yapı meselesi ben yeni doğum yaptım wcye gitmeye zamanın olmuyor ama sabah hemen bir ruj bir rimel sürüp kaşlarımı tarıyorum evde 😁😁
Cicekliperde Rouge mat ruju sabah sürüyordum epey gidiyordu. Glos heves ettim bi marka denedim. Olmadı. Başka marka denedim o da kalmadı. Derken birkaç marka denedim yok. Anlık sanki. 😂
Susunbebekuyuyo kanalize evet bak asıl saç için 3 aydır düzenli kolajen ttakviyesi ve c vitamini demir takviyesi kullanıyorum annem bile saçlarıma aşık oldu resmen
kanalize Rouge fiyat önemli değil de pigmenti güzel olsun bebişim kartı patlayacağız napalım depresyona girdim eve kargo gelmesi lazım 🤭🤭
kanalize Rouge benim aldığımda beyaz transparan ozaman göz altına uygulayayım kenarda duruyor nasıl kullanacağımı bilmiyordum unutuyordum hep araştırmayı🙂 normal pudrayı ffonfötenin üzerine sürmezsem makyajım eksikmiş gibi hissediyorum 🙈
Rouge kanalize pudra yerine sabitleyici spreyler var hem makyajın daha kusursuz olmasını saglıyor hem kalıcılıgı bir tık arttırıyor doğal parlaklık bırakıyor mat olanları da var öyle sabitle bence daha iyi tavsiye ederim
Zamansiz_ Rouge ayy konu disinda ama gorunce o geldi aklima sende yurt disindasin benim sacim hem kivircik hem kabarik ve asiri kuru yag krem sampuan kullaniorm ama saatlik etki ediyorlar balım yaa burda alipta memnun kaldigin varmi
kanalize Rouge bebeğim t bölgem yağlı olduğu için matlığı en uzun 30h fondöten üzerine pudra ile sağladım yoksa özellikle burun kısımları parlamaya başlıyor makyajı kusuyor ama spreylere de bakarım tabi 😘