kleopatranizzz çocuğuma asla şiddet uygulamam benim annem babam ayrıldi ben 5 yaşındayken ilk babamla sonra 6yasinda annemle kaldım.14 yaşında evlendim ama annem hep sidet uygulardi bana belki sonradan canı acirdi ama hiç aklımdan cikmiyo ben sesleniyorum diye beni tehtid.ederdi babana goturucem seni kolumdan cekiyodu biliyodu çünkü ben anesiz duramadigimi mesela hiç okulumla ilgilenmedi şimdi iki kardeşim var ilgileniyo her ikide.bir ben seni el kapısında buyyuttum diyo üvey babam vurmasın diye o bana vuruyomus sonra üvey babam kiskaniyo diye babamla konuşmamı istemiyordu bende 10 yıl babamla konuşmadım sonra dediler ki namaz da kıldan Kur’an da okusan kabul olmazmış kussen babanla bende gittim.baristım şimdi annem yüzüme vuruyo yıllar sonra.cikti.baban meydana mesela eşimle ayrılsak bile ben kızımı hiç zorlamaam babanla gorusemmesin diye ben anneysem.oda.baba baskasinla.evli olsam dahil istemiyorum dediğim halde evlendirdi beni hiç güzel bir çocukluk görmedim kızım için elimden geleni yapcam.hayalim polis olmaktı yada.doktor ve. Olamadım Allah’ım iziniyle kızıma yasatacam bu duyguyuy