kleopatranizzz

kleopatranizzz destek alıyorum bilmiyorum bir sonuç verecek mi vermeyecek mi emin değilim bazen kendimi iyi hissediyorum bazende işe yaramayacakmış gibi hissediyorum bazen bir şekil ulaşırlar bana instadan farklı hesab açıp konuşmak isterler aile olurlar yalandan çocuğumu görmek isterler evime gelmek ister

kleopatranizzz emin ol kendime inanacak gücüm dahi yok ben onu hissedemiyorum :(
    Kızımın oyuncaklarını döktüm oynasın diye bende oturup saatlerce oynadım biliyormusun oyuncak bu ne ki sevinesin ben oyuncak ile oynadım diye mutlu oldum cünkü kimse bana oyuncak almadı amacım prim kasmak veya acındırmak degil sadece gerçekten yaşadığımı anlattım bu post sayesinde

sirinhatun_ aşkım bu konuda da yalan söylenebilecegini sanmiyorum. Kendini açıklamak zorunda değilsin herkes yaşadığını bilir. O yüzden sen iyi olmaya bak

kleopatranizzz çocukluğuma dair kötü her şeyi silmiş gibiyim beynimden her zaman geçmişe özlem duyduğumdan hep güzel zamanlarim ailece oturmalarimiz aksam misafirlikleri geliyor aklıma sadece maddi olarak zor durumdaydik ama o halde bile babam hiç bir şeyimizi eksik etmezdi didinir dururdu üzülerek hatırladığım tek şey bu sanırım Rabbım ondan razı olsun ben ondan razıyım 🥀

kleopatranizzz teşekkür ederim 🙏 21 yaşındayım ama ruhum 98 yaşında umarım herşey düzelir kendime gelirim kendime gelmem lazım. Bana ihtiyacı olan bir bebeğim var

kleopatranizzz hiçte güzel geçmedi yanlışlamaya gelmişim dünyaya galiba 4 kardeşiz babam vefat ediyor beni 5 aylıkken evlatlık veriyor annem ordan başka yere evlatlık alınıyorum abim ve ablam var abimi bir defa gördüm Suriye’de suan uzman Çavuş yani kısaca hepimizin hayatınının içine eden bi anne var onuda bir kere gördüm evlatlık alan anne 17 yaşıma kadar beni dovdu okula göndermedi aylarca sonra annesine bıraktı beni orda büyüdüm biraz of of 😒

sizene gerçekten çok zor geçmiş Dilerim bundan sonra ki hayatın hep kolaylık ve güzellikle geçsin. Peki hiç arayıp sormuyor mu annen

kleopatranizzz sağol canım yok hiç aramıyor sormuyor zaten bi kere gördüm canlı olarak evliyim zaten suan bi iki kez telefonla konuştuk para istemeye başladı bende yok ki anne diyince aramıyor artık

kleopatranizzz umuyorum öyledir bir anda bir yerden başka bir şekilde karşıma travma olarak çıkmazlar inşallah 🫠yani ailem normal bir aile idi annem biraz problemliydi o da sırayla gibi hepimize belli bir zamanda sıkıntı vermiştir o kadar yani ama küçükken değil ama başka problemler elbette vardır illaki hatırlamıyorum 🤷🏻‍♀️

kleopatranizzz çocuğuma asla şiddet uygulamam benim annem babam ayrıldi ben 5 yaşındayken ilk babamla sonra 6yasinda annemle kaldım.14 yaşında evlendim ama annem hep sidet uygulardi bana belki sonradan canı acirdi ama hiç aklımdan cikmiyo ben sesleniyorum diye beni tehtid.ederdi babana goturucem seni kolumdan cekiyodu biliyodu çünkü ben anesiz duramadigimi mesela hiç okulumla ilgilenmedi şimdi iki kardeşim var ilgileniyo her ikide.bir ben seni el kapısında buyyuttum diyo üvey babam vurmasın diye o bana vuruyomus sonra üvey babam kiskaniyo diye babamla konuşmamı istemiyordu bende 10 yıl babamla konuşmadım sonra dediler ki namaz da kıldan Kur’an da okusan kabul olmazmış kussen babanla bende gittim.baristım şimdi annem yüzüme vuruyo yıllar sonra.cikti.baban meydana mesela eşimle ayrılsak bile ben kızımı hiç zorlamaam babanla gorusemmesin diye ben anneysem.oda.baba baskasinla.evli olsam dahil istemiyorum dediğim halde evlendirdi beni hiç güzel bir çocukluk görmedim kızım için elimden geleni yapcam.hayalim polis olmaktı yada.doktor ve. Olamadım Allah’ım iziniyle kızıma yasatacam bu duyguyuy