Çok merak ediyorum kızlar çocukluğunuz nasıl geçti? Hiç unutamadığınız bir anı var mı ?çocukluğunuzdan, Ve şuan kendi çocukluğunuzu büyütme şansınız olsa o çocuğa nasıl davranırdınız neleri değiştirirdiniz ? Birde anne olduktan sonra annemin şu yaptığı davranışı asla çocuklarıma yapmam dediğiniz bir davranışı yaparken kendinizi buldunuz mu hiç?
Çocuklugunuz
kleopatranizzz asla dört dörtlük geçti diyemem zordu herşey o zamanlar maddi anlamda . Ama annemde babamda çok büyük çaba ile büyüttü bizi 4 kardeşiz herşeylerini biz okuyalım giyinelim yiyelim diye harcadılar hep tek bir memur maaşıyla , ikisine de gerçekten minnettarım ( babam rahmetli , Allah razı olsun ondan 🤲) . Yani yokluk vardı ama bunu bize hiç yansıtmadılar hep bi şekilde ne ihtiyacımız varsa karşılandı , fazladan çalıştılar annem de evde işler yaptı falan .. bende annem gibi bir anne olmayı çok isterim inşallah da başarabilirim .. çocukluğum da tam 90lar sonu 2000ler başıydı zaten 92 doğumluyum . Sokaklarda oyunların tadına vara vara geçti keşke şimdi evlatlarımızın da böyle şansı olsa 🌺
- Düzenlendi
kleopatranizzz çocukluğuma birdaha asla dönmek istemezdim çünkü gerçekten kolay şeyler yaşamadım ve her çocukluğumu hatırladığım zaman lanet ediyorum tek başına yanlız dayak yiyerek sağ sola çöp gibi atılan bir çocukluğum vardı
Ne olursa olsun her zaman kızıma sahip çıkacağım Ne anne vardı başımda nede baba hiç birinin sevgisi bilmem etmem
Belki kimse inanmayacak bana ama benim babam üzerime bıçak ile yürüyüp tehdit eden bir adamdı üstelik para karşılığı ile satan bir adam yaptıda lanet olsun yüzlerini dahi görmek istemiyorum kocam ve çocuğumla gayet mutluyum
lanjalee çok şanlıymışsın gerçekten. Allah rahmet eylesin 💐
kleopatranizzz güzel post 🧚🏻♀️👏🏻
kleopatranizzz çok şükür daha yapmam dediğim davranışları yapmadım inşallahta yapmam bu konuda çok yaralıyım anlatsam herkes salya sümük olur ama istemiyorum😂
Hayatımı güzel çocuklar mutlu çocuklar yetiştirmek huzurlu bir aile olabilmek uğruna harcayacağım inşallah yapabiliriz bizdende bir efsane çıkabilir her anlamda kendi isteğiyle kendi iradesiyle donanmış bir birey olabilmeyi hem öğrenebilir hemde öğretebiliriz inşallah
sirinhatun_ çok çok üzücü gerçekten kaç yaşına gelirsen gel o yaralar iyileşmiyor değil mi ?
kleopatranizzz amin tüm ölmüşlerimize 🤲
Eskobar bayılıyorum böyle çiçek düşünceli kadınlara..
kleopatranizzz yani hep boşluk Var bir tarafımda dışarıda çocuklarını seven anne baba görünce zoruma gider kapanmıyor hiç birşey olan bana oldu psikolojim alt üst oldu
Çok güzel bi çocukluk geçirdim çok güzel bi ailede büyüdüm çok şükür 🧚🏻♀️
Ama çocuğuma hep daha iyisini yapayım, öğreteyim diye kendimi asla boş bırakmıyorum. Donanımlı bi anne olmak için çabalıyorum 🧚🏻♀️
Çocuk olmayı hiç sevmedim sevemedim 😶 şayet annemin anneliği gibi annelik yaparsam ki inşallah bunu çok isterim 🥰 kızlarım şuan biri yolda biri iki yaşında dünyanın en şanslı çocukları olur diye düşünüyorum ☺️🥰
sirinhatun_ bir çocuğa şiddet uygulayınca anne babasını sevmekten değil kendini sevmekten vazgeçermis.
( fiziksel,psikolojik şiddet farketmiyor)
superisi_ her zaman en iyisini yapacağına inanıyorum ben çiçeğim
kleopatranizzz teşekkür ederim bebeğim 🧚🏻♀️
ikiprensesannes ne kadar güzel anneni bu kadar takdir edip izinde gidebilmeyi seçmek🥰
- Düzenlendi
kleopatranizzz bazen kendimi dahi tanıyamıyorum biliyormusun ? Gülüyorum eğleniyorum ama herşey bana mantıksız geliyor hiç birşeye anlam vermek istemiyorum bazen ellerimdeki kesik izlerine bakıyorum bana bunu yapanların çocukluğumu elimden alanlara lanet ediyorum ne yptım da ben sevilmedim çöp gibi köşeye atıldım diye sorguluyorum kendimi bazen hiç bir neden yokken üzerime bıçak ile yüründü kötü sözler işittim hakaretler biri ile konuşunca adım sokak karısı o işe meraklı olurdu iyi oldu bu postun açman biraz dertleşmem gerekiyordu sağol ama neyseki hayat şans verdi yüzüme güldü eşim çıktı karşıma kaçarak evlendim 5 kez kaçtım ve hiçte pişman değilim iyiki
kleopatranizzz teşekkür ederim 🥰 inşallah bunu yapabilirim 💞
sirinhatun_ ben sana kıyamam kii🥺 dilerim bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur ve o geçmişdeki yaralarını iyileşir. Geçmişi unutmak elbette kolay değil ama çok fazla da düşünme unutma sen çok değerlisin 🥰💐
ikiprensesannes bir kadın yeterki istesin yapamayacağım hicbirsey yok😊