Hanımlar merhaba ben birşey sormak istiyorum. Eltinin sizi kıskandığını nasıl anlarız ? 1 tane eltim var yanlış düşünmek istemediğim için size de sormak istedim ilk başlarda iyiydi şimdi huyu değişti gibi geliyor o yüzden

superisi_ his var evet ama günahını da almak istemiyorum oğlum olduktan sonra iyice bi şekil oldu 😅 size de sormak istedim teşekkür ederim cevabınız için 😍

dbk50 bence çok üstünde durmayın. Size zarar verecek şeyler yapmıyorsa görmezden gelin 🧚🏻‍♀️

superisi_ bi laf sözü gelmedi şükür şuanlık ama kaynımı çok severdim onun uzaklaştığını hissediyorum önceden hoşgeldin der şakalaşırdı şimdi yüzüme bakmıyor diyebilirim bıyık altından cevap veriyo hoşgeldin diyo yani üzücü bi durum gerçi eşimle iyi olduktan sonra gerisi mühim değil tabi

dbk50 Şu davranışından ya da bu davranışından anlıyorum diyemem ama böyle bir şey olsa hissederim ki sizde hissedersiniz illaki farklılıklar olur davranışlarında

dbk50 ben ne alcam desem aradan zaman geçiyo ya anlıyo yada ben alcam diyo ahhaha

dbk50 Bu dediklerimi yapıyosa vardır günahını almiyim de kadının sen daha iyi bilirsin şimdi 😁

dbk50 o zaman mutlaka vardır kıskançlık hayırlı olsun 😁

dbk50

Bende üzülürdüm ama kaynınız hemen değişebiliyorsa onuda çok önemsemeyin 🧚🏻‍♀️

Neden kıskançlığa bağlıyorsunuz?İnsanlar iç dünyalarında neler yaşıyorlar,nelerle savaşıyorlar.Kaynınıza değişimin sebebini sorarsanız daha sağlıklı olur.Benim de eşim evlenmeden önce eltilerimi ararmış sık sık,evlendikten sonra önemli bir şey olmadığı sürece arayıp muhabbet etmez,bu eltimi kıskandığım için değil,eşimin yaşı oturduğu için oldu.