1eylul ilk baştada belirttim yanlış düşünmek istemiyorum diye :) belirtileri kıskançlık gibi geldi sizlere sormak istedim nedir bu sert çıkış anlam veremedim açıkçası ? Evime aldığım kokunun aynısını alması aynı koku aynı marka ( ki bu beni sevindirir ama sinsice yapılması hoşuma gitmez ) istediğim altın çelik bilekliği dediğimin ertesi günü alması bebeğim olduktan sonra kaynanamın çağırdığı yere gelmeyince bana surat yapıp kaynanama trip atması araba kullanıyorum her işimi kendim hallediyorum diye eşine ertesi günü araba aldırmaya götürmesi vs vs . Ben kötü niyetli düşünmemek adına sizlere sordum :) yine de yorumunuz için teşekkür ederim

dbk50 sert çıkış yapmadım,eltiniz kıskançlığıyla sadece kendine zarar verir.İnanın size hiç bir şey olmaz Allahın izniyle.Böyle insanlara sınır çizip,hayatınıza bakmanız en doğrusu bence.🌸

1eylul aramızda sınır var gelip gitmeyiz zaten ama bazen çocuğum amcasıyla zaman geçirsin çok isterdim benim eşim yeğenlerine çok düşkün benim çocuğumun amcası çok uzak çocuğuma eltim onun yanında bile oğlumu sevince bakışları kaynıma bakışı bile beni rahatsız etti seveceği varsa adam sevemiyo kıskançlık olsun hiç istemezdim belli mi olur ilerde kaynımı doldurur vs bizle hemfe eşim abisiyle arası bozulur daha neler neler burda anlatıp kafa şişirmek istemediğim için kısaca bi yorum almak istedim . Fikriniz için teşekkür ederim 💕

dbk50 bir arkadaşım vardı aynısı yapardı bende olan herşeyi isterdi ne eltim ne bişey benim üzerimdeki elbiseleri bile beyenirdi hemen nerden aldın bunu bana ver falan ha ben isimli tablo aldım sordu nerden aldın diye söyledim gitti aynı yerden aynı tabloyu aldı ama insanlar bazen de yanlış anlaşılıyor gorumcemde olan vazoyu ben bilmeden gidip aldım yada.masa.ortusunu vs baze istemeden yapabiliyo insan ben önceden hevesliydim tesseture namaza görümcem.benden önce başladı ben yapınca da kv ondan ozentisin onun yaptıklarını yapıyorsun dedi ama bu insanın ixixnden gelen birşey dedim ozentilik değil

dbk50 çocuğum amcasıyla zaman geçirsin çok isterdim

Bunu siz değil amcası düşünsün,her şeyi yük etmeyin kendinize.Ailenize odaklanın,sevgiler 🌸

Mihrisultan nerden aldığını sormak beğenilen birşeyi beğendiğini söylemek kadar nazik birşey yok :) ben ona karşı değilim hatta beni bile mutlu eder zevkim güzel ki beğenmiş diye :) yanlız bir şeyi beğenip beğenmemiş gözüyle bakılıp ertesi gün 1 kaç gün sonra değil bakın ertesi gün olursa ben işgillenirim ☺️

Deleted33 Ama.sorsan ben onu kıskanıyorum der😂😂
            Ulan değil onu kimseyi kıskanmam insanda en kıskandığım şey fit vücut oda onda yok😂😂

Etipetito yok çok güzel görünüyorsun biraz daha alsan daha da güzel olursun bende kilo almayı çok seviyorum de 😁

belladonna Bazende diyo ay eridim bittim bakalım kaç kilo vermişim bi bakayım der tartıya bi çıkıyor ne vermesi almış oluyor 😂😂

dbk50 kv aynısını yapiyo benim skandal parfumum vardı ben suruyunce uff çok çirkin kokuyo diyor kendisini gizli ben çıkınca odada benim parfümü sıktığını gördüm yada benim aldığım takıyı begnemedim çirkin deyip kendisi aldı 😂😂😂😂

dbk50 hayatı beni taklit etmeye çalışmakla geçiyor ama umrumda değil saçlarımın yanlarını gri yaptırdım gördü 1 hafta sonra o da yaptırmış banyomu yeniledim kv foto atmıştım onda görmüş birebir aynısını yaptırmış ne alsam alıyor asla kendi zevki yok

dbk50 benimki benden 15 yaş büyük olmasına rağmen (38 yaşında) ilk gelin ben olduğum için en çok beni seviyorlar ilk torunu ben verdim diye annesine şikayet edip ağlayıp durmuş annesi de en son kv aramış kavga çıktı eşimin abisiyle aralari açıldı 3 hafta evli kalabildiler. Boşanıyorlar