Asklepios senOlsanBari öyle mi? Birden laf söylerken çocuğu çoluğu karıştırmamayı öğrenirsin bu saatten sonra.
Ynrhy senOlsanBari hiç farketmez ha çocuga ha anasına ağzını topla o yamuk ağzını toplamayı bilirim ben yoksa kendine gel istersen dünden beri taktın kafayı bize zaten seni bi silkelerim ondan sonra nolduğunu şaşırırsın
senOlsanBari Ynrhy sana ne oluyor be manyak mıdır nedir git isine allahin pacozu gelmis burda klavye artistligi yapıyor sana bisey diyen varmi
Asklepios senOlsanBari neden yapmayayım? Bana geçerli tek bir neden söyle. Hadi sabahtan beri herkese dalaştın neyse dedik binbir türlü şey söyledin. Her insanın kırmızı çizgisidir çocuk. Burda makara filan güzel hoş. Çoluğu çocuğu karıştırmamayı öğrenirsiniz böylece
Ynrhy senOlsanBari emin ol klavye artisti değilim 😂 sen burda olsaydın dayak manyağı yapmıştım şuan seni özelden ver adresini numaranı bak bakalım klavye artistimiyim azcık yürek varsa bekliyom hadi bakalım.
senOlsanBari Asklepios offf uzattınız be siz dalasirken iyide biz konusunca mi suç cocuguna tek bi kelime ettiysem o zaman konus benimde ince cizgimdir çocuk niye laf edeyim sabiye
Asklepios senOlsanBari sabahtan beri konuşuyorsun sana birşey dedik mi? Neyse ya ben uğraşamıcam sizinle burda iki makara yaptık kendinizi bir halt sandınız. Siz burda özür dileyip çocuk karıştırmıcam diyene kadar görüşürüz adliyede
Ynrhy senOlsanBari yaz hadi bekliyorum benim allahtan başka hiç kimseden korkum yok allaha şükür yürek yemedim o yürek bende yıllardır var sol tarafta taşıyorum hadi bakalım bekliyom
senOlsanBari Ynrhy sıktı farkında mısın ne bu üstünlük sevdası gelmissiniz aman o nasıl post bu nasil post o ne yapmis bu ne yapmis sizene ne ilgilendirir milletin hayatı ister sokakta sevisirler ister burda yazarlar sizeneee
eyegze senOlsanBari kullanıcı adın miskinasik yerine “ orgazmı Kocası yerine sanal alemde arayan kadın “ olmalı
Ynrhy senOlsanBari lan zaten ben öyle konulardan konuşmuyorumki nerenden uydurdun hıyar ben dünden beri senle tartışıyom farkındaysan
eyegze senOlsanBari seni arkadaş bir güzel şikayet etsin kocanda senin burada yazdığın ahlaksızlıkları öğrensin gör bak orgazm nasıl oluyor🤓
senOlsanBari Ynrhy neden aceba salatalik her seye karıştınız gelip adam gibi post açsaydınız millete burnunuzu sokmasaydiniz bisey olmayacaktı
Ynrhy senOlsanBari ben adam gibi post açtım valla happy kidsten geldik diye millete öyle ay şuna bak buna bak diye post açmadık sana noluyosa