kizsidikaa daha neredeyiz…
Ay inanmıyorum 😶
1eylul rafta duran ürüne nasıl zam koyulabilir ki onu aklım almıyor ülkenin durumu iyi değil evet ama bu fırsatcilardan da zaten beli doğrulmaz yani. Geçen de yine çöpe tarihi geçmişleri dolduruyorlardi
kizsidikaa rafta duran ürüne nasıl zam koyulabilir ki
Bu ilk kez yapılmıyor ki,şaşırmamak gerek.Ben pahalı-ucuz algımı kaybettim maalesef
1eylul bende öyle inan kataloglari takip ediyorum ama sonra hepsi birbirlerine karışıyor ucuz mu pahalı mı anlamıyorum
kizsidikaa
Maalesef bugün aldığımız her ürün için, yarın ucuza aldık diyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin..
kizsidikaa valla canım bugün aldın aldın yarına daha pahalı oluyor her şey aman bekliyimde fiyatı düşsün diye bir şey kalmadı artık
belladonna Amin Allah umuduna yaşıyor gibiyiz artık…
Susunbebekuyuyo kesinlikle öyle 😶
kizsidikaa Öyle bi şey yasak değil mi ya normalde? Çok saçma oldu olacak kasada söylesinler yeni fiyatı öyle alalım
Medusa bende anlamadım canım madem öyle geceden halletmeleri gerekirdi diye düşünüyorum orda da söyledim 10 tane elim mi var diyor market çalışanları çok garip işverene ses etmiyorlar ama müşteriye dil pabuç kadar, paranın bir değeri kalmadı biliyorum ama kasada kusurat olan para üzerini bile vermiyorlar bugün aldıklarımı 619,40 Kr tuttu adam direk 620 diyor laf soyleyince sana karsilik 1 soylediysen 10 cevabini aliyorsun bir ara bunun için şikayet ettim ama bisey çıktı mı bilmiyorum
Medusa maalesef bu market çalışanlarının elinde olan bir şey değil medusam sistem habersiz bir şekilde güncelliyor çalışanlarda zor durumda kalıyor
- Düzenlendi
kizsidikaa Yani bilmiyorum söyleneni yapıyorlar ama o an gelip değiştiremez bence. Bi de herkes mutsuz ve gergin. Herkes birbirine çatıyor
belladonna Yok canım onu demiyorum yani elimdeki ürüne gelip yeni fiyat basması normal mi ki?
Medusa işte sen eline alıyorsun o anda merkezden yeni fiyat geliyo aşkım onu diyorum ben 😁
belladonna Ben raftan hangi fiyatta aldıysam onu öderimm müşteri haklıdır😂
Medusa tabi müşteri haklı😁 keşke bunu düzeltseler ama maalesef 🤦♀️ Sen her zaman haklısın medusam
Medusa geneli kompleksli üstlerine çıkaramadığı sesin acısını müşteriden çıkarmaya çalışıyor gibiler
belladonna Hahahhahs 😽
kizsidikaa Her yerde düzen böyle ya maleseff