akspnr rabbim nasip etsin saydiklarinin hic biri hamile kaldiginda tutunmasina engel olucak seyler degil ki onu rabbim bilir kizimda hamileydim tepine tepine minder yikamistim korona olmustun domuz gribi olmustum karin agrisinda maf oldum ee sonuc dogdu bunlari bu kadar dusunursen asla birseye yetisemezsin kendine yazik etme hersey zamanini bekler
Neden hep negatif sonuçla karşılaşıyorum 😞😞🥺
akspnr nasiple gelen her türlü geliyor kendini kısıtlama. Kimin duası kabul olur bilinmez kardeşim senin için dua ediyorum. Aileniz için en hayırlı zamanda canım Rabbim tez vakitte yuvanızı taçlandırsın inşallah🤲🏻💕
akspnr Zamanını biz bilemeyiz ki canım benim, hayırlısı ne zamansa o zaman olur. Ama gerçekten sen kendini psikolojik olarak çok yormuşsun, yapma bunu kendine. Neden diye sordukça daha kötü olursun, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun de Rabbime bırak gerisini🙏🏻 Çok duydun biliyorum ama gerçekten bu kadae üstüne düşmemek lazım. Bugün sana dua edicem, inşallah hayırlısıyla kavuşursun isteğine💜
Susunbebekuyuyo çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲
Zamansiz_ evet bir can dünyaya gelecekse ne olursa olsun geliyor. Ama benim demek istediğim sürekli aklım orda olduğu için ister istemez kendimi kısıtlıyorum ya varsa da ben bi zarar verirsem diye. Bilmiyorum ya beynim çok dolu ve kendimi nasıl rahatlatacağımı bilmiyorum. Gurbetteyim. Burda kimsem yok. Günüm evde geçince sürekli kendimi buralarda bir şeyler okurken buluyorum sürekli de aklımda hamilelik oluyor malesef. Bulunduğum bölgede de çok bi aktivite yapabileceğim şeyler yok ne yazık ki. Keşke kafamı bi boşaltabilsem hamileliği unutsam
akspnr önce kafanızı boşaltmanız sizi ne mutlu hissettiriyorsa onu yapmanız lazım kendinizi kısıtlamamalısınız önce psikolojik hazır olun kan tahlili verin eksik viteminlerinizi tamamlayın en önemlisi hayırlısını isteyin herşey olacağına varır
Ben böyle bir problem yaşamadım ama yaşasam da kendime hayatı zindan etmezdim hayat çocuktan ibaret değil çocuk için de evlenmiyoruz aslında kendimizi böyle durumda eksik hissetmemeliyiz verdiğine de vermediğine de şükürler olsun 🤲🏻
Teslimiyet çok önemli bişey ya. Başına gelen herşeyin Allahtan geldiğini bilmek, kabul etmek,teslim olmak.. veriyorsa yüceliğinin, vermezse imtihanımdır diyebilmek. Sana rabbine yönelmeyi canı gönülden tavsiye ediyorum canım. Namaza başla, biliyorsan kuran oku, sohbetler dinle bişeylerle meşgul ol. Bende bir sohbette dinlemiştim, kadın anlatıyor, 10 sene kadar çocuğu olmuyor. Oda tabi neden olmuyor diye kendini yiyip bitiriyor. Sonra böyle dinine yönelmeye başlıyor. En sonunda diyor ki, rabbim,”Sen vermesende ben senden razıyım”. Çok geçmeden hamile olduğunu öğreniyor. Yani demem o ki; teslimiyet ferahlıktır. Olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara canım. Dualarım seninle. Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏼
akspnr eğer kontrollerde bir sıkıntı yoksa muhtemelen stresten olmuyor olabilir. Böyle çok hikaye biliyorum kafaya takmayı bıraktığında tatile falan gittiğinde hamile kalan. İmkanınız varda kendiniz için bir iki günlük bir tatil ayarlayıp çocuk düşünmeden zevk için birliktelik yaşayın. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Ben hamile olduğumu bilmeden yurtdışı tatiline gitmiştim. Gün içinde saatlerce yürüyüp denizde yüzmüştüm. Sabaha kadar dans ettiğim bile oldu. Hamile olduğumu bilsem büyük ihtimalle bu tatile çıkmazdım, yürümez, enfeksiyon riskinden dolayı denize girmezdim ama bilmediğim için bunların hepsini yaptım. Yani olacak olan oluyor, tutunacak bebek tutunuyor. Kafanı boşaltmaya çalış, baktın olmuyor bir tatile çıkın. İmkan yoksa da bu konuda
destek al, hayatını kısıtlama. Öyle olsa tarlada çalışan kadının bebeği olur mu? Böyle şeyler düşün ve inşallah Allah en kısa zamanda koynuna yavrunu kondursun 🤲🏻