belladonna Medusa Benimde kız arkadaşlarımla öyle bir hayalim var. Dördümüzde bir kaç arayla doğum yaptık 5 yaşını bekliyoruz 😁😁
Buzlulimonatam Medusa bende şey diyim sabah ki arkadaş gibi lütfen postum da kendi aranızda sohbet etmeyin çıkın hemen kapı orda 😂😂🤣🤣
Buzlulimonatam 1ysf1gzd o sana kızınca şey de ben ister miyim böyle olmayı hormonlarım dalga geöşyır benimle de hemen yeşilçama bağla 😂😂
Susunbebekuyuyo Buzlulimonatam gidiyor istediğinde güvenmesem evlenmezdim net yani ben çocukları bırakabilsem bende giderim
Buzlulimonatam Susunbebekuyuyo ah o çocukları bırakma olayı bırakabilsem bende nerelere gidicem de 😂😂 şu anda sadece a 101 ve bime kadar gidebiliyorum
Susunbebekuyuyo Buzlulimonatam hahaha ben biraz aştım artık arkadaşlarımla falan buluşuyorum akşamları çok şükür
Buzlulimonatam Susunbebekuyuyo ne güzel ama o bile iyi geliyor insana inan ki kafa iki saatliğine de olsa dağılıyor sonuçta bizde insanız 😘
Buzlulimonatam belladonna 😂😂sen her gün kendin için bi post aç bebeğim biz bütün ilgiyi veririz sana ❤️🔥
Usnac95 Buzlulimonatam benim kocam bizi bırakıp hiç bir yere gitmez ki kampa gitsin 😂 ama illa gidicem derse ben izin veririm çünkü hiç bizsiz takılmıyor biraz kendini dinlesin yazık diye düşünürüm. Güveniyorum kesinlikle
Buzlulimonatam ikiprensesannes yok yok korkma erkekler orda kendi doğalarında oldukları için yabancılık çekmezler 😂😂