Esmer_hatunnn Buzlulimonatam gönderirim gitmek istiyor sa gidebilir sadece erkek olmasi şartı ile tabi. Kocamada güveniyorum bide aldatmak isteyen her şekilde yapar o yüzden no problem.
ikiprensesannes belladonna ah ah ne sen sor ne ben soylim .kızım dün gece uyutmadi 🥺 öğlene kadar uyudum sonra işlerim vardı aha geldim 😁🤭
Eskobar Buzlulimonatam ben eşimle daha çok dinleniyorum çocuklar uyumuş herzaman başbaşa kalmak isterim yani bizde yalnız bırak diye bişey olmaz benden de başı şişen başka ev tutsun kendine
Buzlulimonatam Eskobar hayır ben adamdan kaçıyorum o sohbet etmeyi çok seviyor bende biraz sakin kalmayı kafa dinlemeyi seviyorum bu yüzden hep kavga ederiz ama cidden yanlışlık aşırı iyi geliyor ruhuma diğer güne dinlenmiş uyanıyorum 🥺
ikiprensesannes belladonna aynen gülüm valla hem çocuk hem hamilelik yorucu oluyor geceleri Zor uyuduğum için ister istemez geç uyanıyorum
belladonna ikiprensesannes sen hamiş misiiin. Yaaa sağlıkla kucağına al bebişini canım benim. Evet ikisi seni zorluyordur. Karnımızda başlıyorlar sağolsunlar
ikiprensesannes belladonna he gülüm 🥰37 haftalık prenses çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim Allah razı olsun aynen sağolsunlar boş bırakmıyorlar😁
Artemis_ Buzlulimonatam ayılarsa göndermem ama benim de tanıdığım sevdiğim kişilerse gönderirim 😂 4. seneye girdik bir gece ayrı yatmadık Allah ayırmasın gidebilirse gitsin 😂
Buzlulimonatam Susunbebekuyuyo ne güzel ama o bile iyi geliyor insana inan ki kafa iki saatliğine de olsa dağılıyor sonuçta bizde insanız 😘
Buzlulimonatam belladonna 😂😂sen her gün kendin için bi post aç bebeğim biz bütün ilgiyi veririz sana ❤️🔥
belladonna Buzlulimonatam Aşkım ona da laf ederler linçlerim buralara sokmazlar beni peride sokağına bile yaklaşamam 😁
Buzlulimonatam ikiprensesannes yok yok korkma erkekler orda kendi doğalarında oldukları için yabancılık çekmezler 😂😂