Hayatdevamediyor Rouge Ne kadar güzel yazmışsınız ya .yorumunuzdan sonra bende kendimi bi silkeledim sanki 😃
Rouge Hayatdevamediyor aayy severim böyle kadınları bende böyle mantıklı bulduğum seyleri kendime örnek alırım degiştiremeyecek hic bisey yok bizden degerli de bisey yok hayata 1 kere geliyoruz kocalara tasma takıp pesinde perisan olmak için degil kendileri bilir kimse kimseyi de tutamaz hata yapıcakları varsa lütfen erkenden o yüzlerini bize gostersinler biz genc güzel diriyken ki hayatımıza bakalım hatta belki hayatımıza yeni birilerini bile alırız gidicek varsa tutmanın bir manası yok ölüm bile unutuluyor amaaann
Hayatdevamediyor Rouge hep içimden geçen ama cümlelere dokemedigim şeyler 🙃eşimi çok seviyorum hatta bagimli gibiydim bir dönem sonra birseyler yaşadım ve iç sesim suan konuştuğunuz cümleleri tokat gibi yüzüme çarpınca kendime geldim 😀
Sedaa Buzlulimonatam ben kocama ayı desem, sen ne oluyorsun, sen de bnim karımsın ,o zaman sende ayısın der 😂😂 benimki köyde doğup büyümüş, o yüzden sever öyle yerleri. Ama normalde görsen jilet gibi adam, asla köye gidip bahçe kazıyor demezsin 🤣🤣