belladonna Buzlulimonatam Aşkım ona da laf ederler linçlerim buralara sokmazlar beni peride sokağına bile yaklaşamam 😁
jartiyer Buzlulimonatam gönderirdim yapacak adam işten 2 saat erken çıkıp yine yapar örneklerini çok görüyoruz iş hayatında gönderirdim ayılara😂
kanalize Buzlulimonatam ben gönderirim hatta benimki kampı çok seviyor ama ben hayatta kalamam arkadaşlarınla gidin diyorum güvensizlik yok aramızda güvenmediğim adamla ne işim var✌🏻
lanjalee Buzlulimonatam şuan kocama sinirli olduğum için gerçekten bi ormana götürüp kış uykusundaki ayıların yanına yatırmak istiyorum yaza kadar yatsın orda 🫥
Sedaa Buzlulimonatam gönderiyorum ben ama köye gidiyor😂. Hatta şuan köye kar yağmasını bekliyor😂😂 bazen günü birlik balık tutmaya ya da mantar toplamaya gidiyor. Eşim bayılır böyle doğal ortamlara. Ben de tam tersi kamp fazla sevmem. Yeni evliyken gitmiştik, benlik değil öyle şeyler, evimde huzurluyum ben 😂 şimdi yine cocuklar büyüsün bir çadır alıp gideriz yine diyor 🤷🏻♀️
Buzlulimonatam Sedaa ben şey diyorum ayı olduğun için yabancılık çekmiyorsun tabi doğada benim gibi şehzade kızı yapamıyor 😂😂😂
Sedaa Buzlulimonatam ben kocama ayı desem, sen ne oluyorsun, sen de bnim karımsın ,o zaman sende ayısın der 😂😂 benimki köyde doğup büyümüş, o yüzden sever öyle yerleri. Ama normalde görsen jilet gibi adam, asla köye gidip bahçe kazıyor demezsin 🤣🤣