Esmer_hatunnn lise 1 veya 2 deydim galiba okullar tatil olmak üzereydi. Babam denize yakın bi piknik alanında güvenlikçiydi. O piknik alanının içinde de kafe vardı babam sahibiyle konuşmuş benim çalışmam için denemek için çağırdılar. İlk günümdü heyecanlıydım bi çocuk vardı sürekli masa düzenlerken çatal kaşık vs verirken temas edip duruyordu. Gün sonuna doğru patron diğerleriyle beni değerlendirmek için sen ofise git orda bekle dedi gittim saf saf oturdum bekliyorum. Birden bu çocuk girdi kapıyı falan kapattı oturdu işte sevgili olalım falan dedi bende tanımıyorum seni dedim kurtulmak için benim sevgilim var zaten dedim. İşte sen başkasına bakmazsan ben sana taparım falan demeye başladı kalktım çıkacaktım önümü kesti sarıldı ödüm koptu bi şey yapacak diye. İttirmeye çalıştım ama benim gücüm onunkinin yanında yetersiz kaldı. Dudağımdan öpmeye çalıştı kafamı çevirdim sonra allahtan bıraktı ve patronu falan dinlemeden çıktım gittim. Babama söylemeye de korkmuştum ya bana inanmazsa diye. O çocuk orda başka şeyler de yapabilirdi o anın şoku ve korkusuyla sesimi çıkaramadım düşündükçe ağladım aylarca. Bi tane daha oldu onu da ikincide anlatacağım.