✨Her yaranın kendi hikayesi,kendi zamanlaması vardır.Hikayeni sahiplen.Geçmişin kurbanı olmak yerine,bu geçmişi dönüştürmeye çabala.
Sizlerin de eklemek istediği şeyler varsa lütfen paylaşın 🌺

sayee
    Kendime not biriyle birsey paylasirken birine birsey yaparken unutma
    💐 Herkesin işine yaradığın kadarsıN şu hayatta💐 pek seviyorum su lafi bu ara

sayee vallahide oyle ama oldukca darbe yedim 🙋🏻‍♀️😂

Zamansiz_ olabilir ama bu hayatta kaliteli insanlar da vardır,bunu unutmayın 🤗

kendime not:
        her kesin dipde olucağını düşünüpde zirveye çıkan sensin kendini sev düşündüğünden fazlasısın.
        verdiyin kararların için üzülme ve pişman olma böylesi daha iyi emin ol❤️

şu sıralar bazı kararlarımı sorguladığım için bu düşüncedeyim ne gerekiyosa onuda yaptım yapmasaydım hiçbişey daha iyi olmayacaktı🥲

sayee kendime not;
          Yaptığın hicbirseyden pişman olma, yaralarından utanma ve hatalarından ders çıkar. Onları unutma ki geleceğini emin adımlarla çiz. Sen çok güzel ve güçlü bir kalbe sahipsin. Herşeyin en iyisini hak ediyorsun. Hak etmedigin hicbirseye sessiz kalma çünkü sen kimseye haketmedigi şeyleri yaşatmazsın✨

fatima19 Duygularımızı kucakladıkça,onları ifade edecek cesareti buldukça, özgürleşir ve kendi kendimize
            şifa veririz. 🌺

sayee 🤍🧚🏻 kendi kendine iyi gelmek insanin yükünü hafifletir

sayee kendime not : her zaman güçlü olmak dik durmak zorunda değilsin anı yaşa , duygularını bastırma , sev , mutlu ol iyi ki varsın canım kendim ❤️

sayee bir de şu notum var ünlü düşünür Şeyma subaşı’ dan : herkesi mutlu edemezsin , çünkü pizza değilsin ! 🤙😂

sayee kendime not:
              Bu sene kendimin en güçlü ve en yorgun tarafıyla tanıştım bu zor günler geçecek ama sen kimin sana nasıl davrandığını asla unutmayacaksın. İyikilerin çoğalsın 🩶

sayee İnsanları anlayabilirsin, onlar için üzülebilirsin ama onları düzeltecek olan sen değilsin.🌙

kanalize hatırlamak;insanlarla kendi içinizde sürekli kavga halinde olmak değil midir?

sayee
                  kendime not 🌸 ne olursa olsun insanları memnun etmek için yaşama sen nasıl mutluysan öyle yaşa. Ve senin gibi güçlü çocuklar yetiştir❣️