sayee fatima19 Duygularımızı kucakladıkça,onları ifade edecek cesareti buldukça, özgürleşir ve kendi kendimize şifa veririz. 🌺
lanjalee sayee kendime not : her zaman güçlü olmak dik durmak zorunda değilsin anı yaşa , duygularını bastırma , sev , mutlu ol iyi ki varsın canım kendim ❤️
lanjalee sayee bir de şu notum var ünlü düşünür Şeyma subaşı’ dan : herkesi mutlu edemezsin , çünkü pizza değilsin ! 🤙😂
kanalize sayee kendime not: Bu sene kendimin en güçlü ve en yorgun tarafıyla tanıştım bu zor günler geçecek ama sen kimin sana nasıl davrandığını asla unutmayacaksın. İyikilerin çoğalsın 🩶
BelaCivciv sayee İnsanları anlayabilirsin, onlar için üzülebilirsin ama onları düzeltecek olan sen değilsin.🌙
Esmer_hatunnn sayee kendime not 🌸 ne olursa olsun insanları memnun etmek için yaşama sen nasıl mutluysan öyle yaşa. Ve senin gibi güçlü çocuklar yetiştir❣️
bubenimoykum Kendime not ✍️ Kimse için kendini üzme. Sen çok değerlisin herşeyin en güzeline layıksın. Sevildiğin yerde sevdiklerinle bir ömür sür. Sağlık oldukça bu hayatta çözüme ulaşamayan hiçbir dert kalmaz.Duadan ve Rabbinden ayrılma. Nasılsa senin için bir plan çizen var. 💖