Ask_hosmus Rouge 3 çocukla ve hamile olarak bebeler yattıktan sonra ağda falan yapıcam 🥲 kuru fırça uzun süredir yapmıyordum hatırlattığın iyi oldu 😂 bende bugün mislenim bari 😂 pek keyfim yok ama olsun🤧
HurremSultan Ask_hosmus hele bebeli bir anaysan istek değil ihtiyaç oluyor ama bizim evde sadece kızımın pembe küveti var😂😂
HurremSultan Bsrkaya yaa üzüldüm suanda inşallah hemen iylesirsin canım benim kızın evde mi oğluna bakabiliyor musun ağrın sizin varmı
lagavulin Rouge diğer ürünlerden şikayetim olmadı iyidir diye umuyorum 😄 kafaya taktımmı takıyorum, bugun vazgecsem eninde sonunda dönüp dolaşıp yine alıyorum ne pis huydur ya 😆
Rouge Medusa doğal şeyler içerden alınır sürülmez faydası degil zararı olur sac benim ince cizgim o yüzden cok ürün kullanmam emin olduklarımdan giderim yıllardır herkese göre öneri yapamıyorum bu yüzden ben kerastase pantene olaplex vs kullanıyorum
Rouge Bsrkaya seni postlarımds tekrar görmek istiyorum gerci artık post acar mıyım bilmiyorum ama gel lütfen 🥰
Bsrkaya Rouge Sendeee aç lütfen 😂 bakmaa sen bı kaç kişilere biz seninle birlik olduk mu postlarimiz güzel oluyordu haksızlık etme bize lutfeenn 😅
Rouge Uykulupingue bebeğimmm hosgeldinnn💕💕ben tekrar sampuanlamıyorum su bile kurutuyor sacı sampuan asla olmaz kel kalırız kece oluruz
Kekillikamisci Rouge cildimde doğum lekeri gbi biseyler var. Çok hassas aynı zmnda. Onerecegn bı leke kremi varmı hassas cilde