HurremSultan Rouge elimden geldiğince yapıyorum işte❤️ ama para ayarlamaya çalışıyorum bulduğum ilk boşlukta purest serumları dizicem eve dkdkd
Rouge Sedaa seni de bekliyordum postuma🥰ne güzel doldurdun😍küvet çok seviyorum ben ya her hafta her hafta 😂
Kekillikamisci Rouge cildimde doğum lekeri gbi biseyler var. Çok hassas aynı zmnda. Onerecegn bı leke kremi varmı hassas cilde
Rouge Kekillikamisci lekeler rutinle gecer bir krem yeterli kalmaz ama sivilce izleri gibi lekeler geçirebiliyorum dogustan olanlar gecmez ne yapsan gecmez belki profesyonel müdahale yararlı olur
belladonna Kekillikamisci Benim de doğumdan sonra iki yanağımda nohut büyüklüğünde ama tek yerde iki tane lekem olmuştu. Ben Ağustos ayından sonra düzenli cilt bakımına başladım. Hamilelikten önce ve hamileliğimin 7. Ayına kadar yapıyordum ama sonra sadece makyaj temizliğiyle geçiştiriyordum. Bana the purestin ürünleri çok güzel geldi. İki lekem de kayboldu. Cilt tonu eşitsizliğimde oluşmuştu şu anda o da yok. Haftada 1 kez garnierin maskesini kullanıyorum peeling de yapıyorum. Bende çok güzel etkisi oldu. Özellikle c Vitamini 🤌
Kekillikamisci Rouge doğuştan değil ki . Doğumdan sonra oldu . Renk tonu eşitsizliği var . Krem yokmu bildigin
Kekillikamisci Güzel bı duş . Bide tüm vücut jiletiminen temizlendim . Kese attım hacı sakirlede lifledim . Cikincada bebe yağı sürdüm . Yuzumede arkonem krem . Bide ufak bı rimel sürme . O iş tamaaamm. 🤗🤪😂 İki deodrant parfüm neyimde sikarm oh mis
Rouge Ask_hosmus niye benim aklımda dogum yaptın diye kalmıs büsra sonradan hamile kaldı dogum yaptı seninki bana neden cok sürmüş gibi geliyor 😂
Bsrkaya Rouge Sendeee aç lütfen 😂 bakmaa sen bı kaç kişilere biz seninle birlik olduk mu postlarimiz güzel oluyordu haksızlık etme bize lutfeenn 😅
lagavulin Rouge diğer ürünlerden şikayetim olmadı iyidir diye umuyorum 😄 kafaya taktımmı takıyorum, bugun vazgecsem eninde sonunda dönüp dolaşıp yine alıyorum ne pis huydur ya 😆
Rouge lagavulin ay bende ya bazende ürünlere diyorum ne gereksiz direniyorum almamak için sonra bir bakıyorum her cesidini almıs bulunuyorum görsen acılmamıs o kadar paketim var ki beni bekleyen hala ürün ürün
Rouge belladonna onunki leke degil kızarıklık aşırı hassas bir cildi var fotodan bile belli oluyor bence hassasiyet hamilelikte ekstra yıpranmıs ama leke oldugunu düşünmüyorum seninkide mi kırmızı
Rouge belladonna bilmiyorum ya tadı cıkmıyor katılan falan yok böyle benim gibi istahlı istahlı bana ürün öneren yok bakım öneren yok hep ben veriyorum ama kimse almıyor gibime geliYor