Dilara61 Blackswan kizim manyak misin once sen sariyon banna kose oturup beklmem herhalde okdar salak degiliz gel banna sanna vercem terbiye hic gormedin terbiye ben vercem tabi işimiz zor olcak biraz hic terbiye edinmedin ya simdi defollll ‼️
Dilara61 Blackswan klavye delikanlil yapma banna manyaksin farkindamisin yazma diyorum ila belani bulacan bende
Blackswan Dilara61 Ne diyorum senden belamı bulmam çünkü sen kimsin ki bulduracaksın anca bendem bulursunda ben seninle uğraşmam
Blackswan Dilara61 Size sarmam için aldatılmama gerek yok çünkü size sarılacak o kadar malzeme var ki
Dilara61 Blackswan simdi sen sec ya yazmasin yada ben sanna oyle bi saracam ki nerden dustum buraya diceksin
Dilara61 Blackswan kizim bak git ugrasmicam senile kocan sanna bakmiyo diye bize saramasin kokumuş salak seni
Blackswan Dilara61 Salak sensin ben değilim bu lafları mahalleden mi öğrendin mahalle ağzı kokuyorsun resmen ikide bir de kocamı katma insanın fikri neyse zikri odur senin öyle sanırım sürekli söylediğine göre
Dilara61 Blackswan yok kesin bunun kocasi aldatiyo bunu iyice sarmis durumda banan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 mllhs yanis canim ben turkijde dogup buymedim yanis bilgi
Asklepios Dilara61 Türkçeden belli. Bu son cümleni mağara ya yazsan ilk insan yazıtları zannedip koruma altına alırlar