Dewamke Yeniyim dün akşam biri patlıcan ve salatalık demişti. Diğerinde ayy patlıcan yumuşak demişti🤦♀️ Öğğğğğ🤮 iğrnçsiniz bacım yapım yapmayın demiyoruz ama yazmayın bari beee
Blackswan Dilara61 İşte bana dedin ya anneliğin oturmamış diye görüyoruz kimin oturmadığı terbiyesiz seni bu terbiye ile nasıl terbiye vereceksen
Dilara61 Blackswan benim terbiye zorgulamak sanna duşmez anladin sen kendini herhalde kralice sandin senin gibi anne ne demeli peki her ota boka atliyan seni allah cocguna sabir versin
Blackswan Dilara61 Bem çocuğu terbiye ile büyüyorum çok şükür ama sizin için üzüldüm çünkü sizde olmayan ve çok kıymetli bi şey
Dilara61 Blackswan kizim manyak misin once sen sariyon banna kose oturup beklmem herhalde okdar salak degiliz gel banna sanna vercem terbiye hic gormedin terbiye ben vercem tabi işimiz zor olcak biraz hic terbiye edinmedin ya simdi defollll ‼️
Dilara61 Blackswan klavye delikanlil yapma banna manyaksin farkindamisin yazma diyorum ila belani bulacan bende
Blackswan Dilara61 Ne diyorum senden belamı bulmam çünkü sen kimsin ki bulduracaksın anca bendem bulursunda ben seninle uğraşmam
Blackswan Dilara61 Size sarmam için aldatılmama gerek yok çünkü size sarılacak o kadar malzeme var ki