Medusa mesela cafeye gittik diyelim. Ne içersin diyor ve ben (utandığımdan😒) birşey yemem diyorum saf gibi, oda ortaya 1-2 bişiler söylüyor. Garsonlara da naif davranıyordu yani “hocam bize sundan verirmisin” gibi naif aes tonuyla istiyor. Fakat bazı erkekler vardır masayı donatır ya öyle birisi değil. Hayvanlara desek, öyle vurdum kırdım bi insan oldugunu asla görmedim. Gidipte sokak hayvanlarına mama alacak kadar hayvanseverliginide görmedim gerçi.
Ben birşey yapma diyorsam tamam diyor asla üstelemiyor. Fakat gizli yoldan yapmadığı ne malum. Yalanlarınıda yakaladığım olmuştu böyle. Kaybetmekten korktuğu icin söyledigi yalanlar. Mesela benden gizledigi bişi daha vardı; evlerinde ki ineği sattıgını söylemedi. Kücük düşmemek için güya.
Arkadaşları desen, zaten öyle arkadaş ortamı yok (gizli yapmıyorsa tabi). Ben müsade etmiyorum gerçi. İştn eve evden işe tarzı hayat. Ama bazen bi arkadaşının yanına işini halletmeye gittigi zaman telefon açık kalsın diyorum (hani panik olacağı bişi olsa açık bırakmaz) fakat bırakıyor. bu insanlar küfürlü konuşuyor ama çocuğun ettigini duymadım gerçi eden birisi olsa bile tel açıkken eder mi okadar da salak değildir. Ailesi desek, dengesiz. Bi anda parlayan bi anda sakinleşen anne babası var. Hep köyde yaşamışlar. Mesela benım babamın yazın sinirlendigi nokta şu; hani bunlar babama akraba ya, annesi gitmiş babamın amcasına kızı yazın isticez demiş. Yani babamda sağa sola laf yayıyorlar diye sinirlendi babasına bağırdı benim verecek kızım yok okuyor o daha diye..
Çocuğun genel anlamda ailesine karşı tutumu deaek; onlara karşı inatlığı var mesela bişi olsa anne ben halledicem diyo restte çekebilir gibi. Ama bana asla öyle davranımı yok . Yeğemlerine de naif davranıyo (ufaklar daha).
Yani kasıtlı aşırı sinirlendirip onun tavrını mı ölçsem kız valla?