Birbeyazkalp güvenin kırıldıysa devam edemezsin.Şüphe her zaman hayatının bir parçası haline gelir,ki gelmiş zaten.Buna razı mısın?
sevgiliye hediye?
Zamansiz_ Genelleyemrm asla ama yurtdışında büyüyen insanlar daha bi saf oluyo ve kolay kanıyolar . Yani daha ince düsünceliler sanki çevremdede fark ettim bunu
sayee değilim asla :( bu yüzden de böyle şeylerle güveni teyit altına almaya çalışıyorum ama boş aslında
Birbeyazkalp Sana bir abla tavsiyesi henüz çok gençsin,yurtdışında yaşıyorsun ve eğitim alıyorsun,anlayışlı bir ailen var.Bunlar çok değerli şeyler,lütfen bir an önce kendinin ve bulunduğun konumun değerini bil 🌺
sayee gerçekten çok haklısınız 💙 rabbime şükrediyorum her gün bunlar için. Allah herkesin yolunu ışık eğlesin inşallah💙
Birbeyazkalp Her şey istediğin gibi olsun hayırlı şekilde inşallah 🌼
Birbeyazkalp benim demek istedigin yurtdisinda buyuyen biri ile turkiyede yetisen bir erkek zor cok zor yurtdisinda cok farkli ortamlar arkadasliklar
Birbeyazkalp bence sizin yaşadığınız şey bir ilişki değil birini sadece telefonla konuşarak ve yılda 3-4 gün görerek tanıyamazsın ki. Ve 5 yıldır görüşüyoruz diyorsun bu süre zarfında benim hakkımda enayi diye düşünür mü diye düşünüyorsun hala bunları aşmanız gerekiyordu. Bu oğlanın 5 yıldır mı parası yok hiç mi biriktirmiyor aldığını ailesinin borcunu mu ödüyor ? Eğer evlenirseniz evlendikten sonra da ailesine bakmaya devam edeceksiniz demek ki.
Birbeyazkalp bi arkadaşından rica et onun hesabından yolla bence hediyeyi. hem ismin gözükmemiş olur , sen al gene birsey almazsa ozaman sende almazsın. köyde yaşıyor ama gerçekten hersey o kadar pahalı ki belki gerçekten durumları çok kötüdür
Birbeyazkalp gecenin mavisi misin sen
Eskobar ben de kimse fark etmedi sandım tek tek yorum okuyordum 😂
Eskobar zaten oğlan baştan beri işine geldiği gibi davranıyor
Zamansiz_ ben geceninmavisi olduğunu düşünüyorum. Kullanıcı adını yanlış yazmıyorsam oradan bakabilirsin.
Birbeyazkalp valla sana o…. gibi kardeşimin peşinde geziyon diyen görümceyle nasıl başa çıkarsın bilemem sizin iş çok zor eğer evlenirsende kendine etmiş olursun senin şuan cahillik başında ama anladığında geç olacak açık ve kesin bir şekilde söyleyeyim pişman olacaksın
Cicekliperde kız evlencek yarın yurt dışına getircek çalışıp çabalayıp ailesine baktıracak kaç kere anlattık yok yani o kadar üzüldümki yani aklımdan çıkmadı bile
Cicekliperde aşk olsun senin karşında kim var😂
Bence bu posta kimse bişey yazmasın arkadaş bi zahmet bir ton milletin yazdıklarına baksın eski hesapLARından
Eskobar eskooo 😂
Eskobar canım aynı bu duruma düşen bi akrabam var. Oğlanın ailesi bile kıllanıyoruz kızı