Cemrerana uzaklasa uzaklasa bu hale geldiler zaten yeter artık gerçekten yazılanların desteknecek bi tarafı yok

AkileUgur yaa yapma bunu bacim yapma heryerde belli etme kendini sonra lincci diyorlar bize bak 😁🤦‍♀️

LiTeraRy iştee aradığımm yorummm 👏👏 arada söylediklerimi oturma organıyla değilde aklıyla anlayanların olması ne güzel

Cemrerana boş ver ya işleri güçleri yok saldırmaya gelmiş salaklar isteyen anlatır istemeyen anlatmaz tercih meselesi onları ilgilendiren bi şey yok

Lalderiin yanii ya dimi bak bende evli çocuklu bi kadınım sapıkta değilim sonuçta çoğunu görüp gülüp geçiyorum kadınız sonuçta yani neyi ayıp bi anlasam

Cemrerana dünden beri boş boş konuşuyolar kimse bunları ciddiye de almıyo sorun orda dedikleri 1 kelimeyi bile ciddiye almadım

Rabbim mahreminizi saklayın diyor hanımefendi. Burda dünden beri okuduklarım karşısında şoklara uğradım resmen. Mesela 22 yaşında genç bir kız tanımadığı adamla buluşup otel odasında çılgınca seks yaptığını anlatıyor ve herkes sanki büyük bir aşk yaşamış gibi destek yorumları yağdırmış. Ve diğer başka bayana da taktik veriyor yok işte dekolteli giyin yastığa parfüm sık cart curt. Diğeri yazmış orgazm olamıyorum öteki demiş salatalık yada patlıcan sok. Ulan birde normali buymuş gibi günahlarınıza ortak oluyorsunuz. İğrençsiniz midem sizin gibi insanları kaldırmıyor