Kızlar ilk prima kullandım sonra sıkınca primadan molfixe geçtim. İlk kullandığım zaman pişik olmadı ama pişik yapmaya başladı hemde çok kötü. Napıcam bilemedim. Sudocrem de kullandım. Islak mendil ile bezi değiştirmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Happykids acil toplaşın
Asklepios kanki bum bezi candır
Yorumcuanneniz o ne kız 😂
Yorumcuanneniz nim bezi
Yorumcuanneniz lanet olsun bim bezi
Asklepios bimm😂
Yorumcuanneniz ahahahahhaha yazamadı 😂 kanka o da yapar ya. Bu sefer daha kötü olursa hiç önünü alamam
Yorumcuanneniz okurken sinir oldum senin klavyene🤣🤣
Asklepios kremli bezler var onları araştır 😒
- Düzenlendi
Asklepios ıslak mendili alkolsüz parabensz tercih et pişik kremi olarakta dalin ve bepantol tavsiye ederm
Kidstengeldim kanki beynim şaşırdı burada😂
Islak mendil kullanma kankam pamuk ve su ile sil. Bide trsyod diye krem var sür iyi olur inşallah
Yorumcuanneniz bakıcam hemen. Ki benim bebek yaz bebeği bu kadar olmamıştı. Birkaç gündür huysuz dişten diyordum daha da kötü oluyormuş ondanmış. Uyku bile uyuyamıyor. Kabardı iyice kıpkırmızı olup
Memoli sleepy pişik yaptı 🙁
Asklepios canım ben prima premium kullanıyorum çok memnunum belki bezi sıkmıştır 12 kilo ben 5 numara alıyorum çok rahat oluyor
eyegze valla öyle yapayım canım. Ek gıda zamanı bir de iyice beline kadar da yapıyor. Hadi onu geçtim çok pişik yapıyor
Cemrerana canım en son 8.500 Dü daha da aldı bence. 4+ kullanıyorum ama kalıplı benim çocuk üstü bile 1 yaş giyiyor. 5 numaraya mı geçsem. Lastik izi oluyor
Asklepios Bayadır can bebe kullanıyorum ne sızıntı ne pişik 🧿