11 gün sonra

Kız bu ay ella kullananlar 🥰 benim regl geldi sizde durumlar nasılll😁😁😁 hortlasın post😄🍭🎡🔅

6 gün sonra

kanalize ben dün olmam gerekiyordu hala olmadım bekliyorum gribim ilaç kullanıyorum o da etkilemiş olabilir

kanalize stresten tüm protez tırnaklarımı yoldum çıkardım sabahtan beri evde yapmadığım iş kalmadı sürekli ayaktayım ne ağrı ne bir şey yok

bukii27 ne zamandı regl döneminiz benim cuma günü olmam gerrkiyordu uygulamaya göre 2 gün gecikmiş oluyorum

6 gün önce ella kullandım 4 gün önce adet olmam gerekiyordu ve olmadım 2 gün önce test yaptım negatifti bugün oldum çok şükür 🙈

Benim dkh aktifleşti artık ella falan almam zaten🤐 stresi yetti bu ay

kanalize ben hala bekliyorum çok korkuyorum ne aldırmak doğru geliyor ne de başka çocuk istemiyorum

M-E2112 geri çekilme yapıyorsanız güvenmeyin bekleme stresi de ayrı sıkıntı😕 bende aynı sizin gibiyim olsa aldırmak bir türlü aldırmasam psikolojim kaldırmaz o yüzden çift korunmuş oldum bu ay🥲

yulaffasigi dün adet başlangıç günümdü hala olmadım bekliyorum gripim aynı zamanda ilaç kullanıyorum ondan mı gecikti bilmiyorum umarım değildir

kanalize yok geri çekilme ile değil prezervatif ile korunuyoruz o da ilk defa işte nasıl olduysa içimde kaldı anında zaten eşimi akşam olmasına rağmen eczane bulup gönderdim ella aldırdım içtim 1 saat içinde adet olayım 2. Günü gidip spiral taktıracam olmuyor böyle sitresi yaşayan sıkıntıyı çeken benim eşime diyorum olmaz bi şey sen kafana takmışsın diyo iyice sinir oldum

M-E2112 anladım canım bunu da çok duyuyoruz burda inşallah birşey yoktur insan artık nasıl korunacağını bilmiyor, antibiyotik ve stresten gecikmiştir iyi düşünelim iyi olsun 🥲

Yarın da gelmezse test yapıcam haber veririm son durumu

M-E2112 bundan 2 hafta önce bende kullanmak zorunda kaldım ilk defa bakalım inşallah bir sürprizle karşılaşmam bende çocuk düşünmüyorum

Pinkoooo umarım öyledir hiç bir belirti yok dün eşime dedim test al bakalım gelir sen sitres yapıyosun diyo bu adamın rahatlığı beni öldürecek

M-E2112 erkekler hep böyle rahat zaten ama dediğim gibi test yap en azından için rahatlar

M-E2112 ohh şükür, ağğmiiinnnn ağğğmiiiinnnn 😁 gece rüyamda hamile olduğumu gördüm Allah uzak etsin 🤣

kanalize bu aralar ben de sürekli ya doğururken ya iki çocukla filan gördüm üstüne falda da aileden birinin hamileliğini öğrenceksiniz diye çıktı korktum iyice hepsi üst üste gelince şaka gibi oğlum bile pazar günü göbeğimi öpüyor cici yapıyor ki kardeş nedir bilmiyor hamilelik filan hiç yanında konuşmadık

Pinkoooo ay evet ilk defa kullandım bilmiyorum bir de biri ella içtim hamile kaldım diyince korktum

Ben de içtim 24 saat dolmadan normal zamandan 5 gün önce adet oldum baya da yoğun geçiyor