Ella kullananlar bakabilir mi
- Düzenlendi
Kız bu ay ella kullananlar 🥰 benim regl geldi sizde durumlar nasılll😁😁😁 hortlasın post😄🍭🎡🔅
6 gün önce ella kullandım 4 gün önce adet olmam gerekiyordu ve olmadım 2 gün önce test yaptım negatifti bugün oldum çok şükür 🙈
Benim dkh aktifleşti artık ella falan almam zaten🤐 stresi yetti bu ay
M-E2112 postu yeni gördüm de gebe kaldınız mı yoksa ?😀
yulaffasigi dün adet başlangıç günümdü hala olmadım bekliyorum gripim aynı zamanda ilaç kullanıyorum ondan mı gecikti bilmiyorum umarım değildir
kanalize yok geri çekilme ile değil prezervatif ile korunuyoruz o da ilk defa işte nasıl olduysa içimde kaldı anında zaten eşimi akşam olmasına rağmen eczane bulup gönderdim ella aldırdım içtim 1 saat içinde adet olayım 2. Günü gidip spiral taktıracam olmuyor böyle sitresi yaşayan sıkıntıyı çeken benim eşime diyorum olmaz bi şey sen kafana takmışsın diyo iyice sinir oldum
M-E2112 ilaçtandir bence de ,herşey olacağına varir
yulaffasigi adetimi olayım başka bir şey istemiyorum 😢🙏🏻
Yarın da gelmezse test yapıcam haber veririm son durumu
M-E2112 yarın sabah test yap kendini de bizi de bu stresten kurtar bacim😂
Pinkoooo @yulaffasigi @kanalize şimdi işten gelince test yaptım negatif çıktı içim rahatladı size de haber vereyim istedim adetim de gelir inş bir an önce 😂
kanalize bu aralar ben de sürekli ya doğururken ya iki çocukla filan gördüm üstüne falda da aileden birinin hamileliğini öğrenceksiniz diye çıktı korktum iyice hepsi üst üste gelince şaka gibi oğlum bile pazar günü göbeğimi öpüyor cici yapıyor ki kardeş nedir bilmiyor hamilelik filan hiç yanında konuşmadık
Ben de içtim 24 saat dolmadan normal zamandan 5 gün önce adet oldum baya da yoğun geçiyor