11 gün sonra

Kız bu ay ella kullananlar 🥰 benim regl geldi sizde durumlar nasılll😁😁😁 hortlasın post😄🍭🎡🔅

6 gün sonra

kanalize ben dün olmam gerekiyordu hala olmadım bekliyorum gribim ilaç kullanıyorum o da etkilemiş olabilir

kanalize stresten tüm protez tırnaklarımı yoldum çıkardım sabahtan beri evde yapmadığım iş kalmadı sürekli ayaktayım ne ağrı ne bir şey yok

bukii27 ne zamandı regl döneminiz benim cuma günü olmam gerrkiyordu uygulamaya göre 2 gün gecikmiş oluyorum

6 gün önce ella kullandım 4 gün önce adet olmam gerekiyordu ve olmadım 2 gün önce test yaptım negatifti bugün oldum çok şükür 🙈

Benim dkh aktifleşti artık ella falan almam zaten🤐 stresi yetti bu ay

kanalize ben hala bekliyorum çok korkuyorum ne aldırmak doğru geliyor ne de başka çocuk istemiyorum

M-E2112 geri çekilme yapıyorsanız güvenmeyin bekleme stresi de ayrı sıkıntı😕 bende aynı sizin gibiyim olsa aldırmak bir türlü aldırmasam psikolojim kaldırmaz o yüzden çift korunmuş oldum bu ay🥲

yulaffasigi dün adet başlangıç günümdü hala olmadım bekliyorum gripim aynı zamanda ilaç kullanıyorum ondan mı gecikti bilmiyorum umarım değildir