etoile Rouge balım var hatta bilistex benim kastettigim o değil jel maskeler var dudaklar için biraz maliyetli bence sürekli sürekli yapanlar için.
etoile Rouge senin söylediğin kutu içinde böyle parmakla alıp ovdugun maske değil mj? Benim dediğim yibe Kore ürünü böyle aliyirsun bekletiyirsun 15 dk 😂😂😂
Rouge etoile blixtex med plus lip balm sürüyorsun parmagınla sende varmıs da aynısımı bilmiyorum diye söylüyorum laneige yine parmakla uygulanıyor aksam sürüyorum uyuyorum maske dudak maskesi jel degil ama
Mutlu_ Rouge kati sabunlarda mikroplar barinmiyor yanlis anlamayin sizi kirmak uzmek icin demiyorum yorumunuz yanlis oldugu icin soylemek istedim k.b
etoile Rouge senin dediğin maskeyi zamanında yaptım beklentim fazlaydı benim şimdi bu Korelilerin yaptığı maskeye takigimmmm 😂 ondanim mmm olsunn
etoile Rouge yarın çekip atarım bende ki kutu içi de mavi kutu senekerdir onu kullaniyirum çok memnunum ☺️ bilistex
Eskobar Rouge ya benim seninle acilen bi alışverişe çıkmam lazım gerekli gereksiz ne varsa doldur rutin oluşturmak istiyorum ama acemisiyim bu işlerin öyle berbat bi yüzüm yok ama daha iyisi neden olmasın değilmi😅😅
Sedaa Rouge ya aslında bağımlılık değil de ,bizi mutlu ediyor diyelim 😁 ben de her ay bir kaç parça bir şey alırım. Ya kendime ya eşime ya da cocuklara. Bazen öylesine beğenip aldığım şeyler bile oluyor sonra onları başkalarina hediye verdiğimde oluyor. Bazen indirim de diye mutfak eşyaları alıyorum, arkadaşlarima ya da görümcelerime felan doğum günlerinde veriyorum felan. Ama benimde ayakkabı en hassas noktam. 😬
Rouge Sedaa bir yerden sonra strese sokuyorsa bagımlılıktır😂mesela evde etiketli ürünler var bak valla en az 3 canta kıyafet verdim sadece kıyafet o kadar ama bazı seyler var ki birine veremezsin ve yenilerini almaya devam ediyorum onlar yine kaynıyor dolapta bekleyen bir sürü yeni kıyafet oluyor sanki hepsini kullanmak zorundaymısım gibi hissediyorum hele bakım ürünü makyaj asla almamam lazım o kadar bekleyen ürün var ki ve o kadar ürünlerin arasında zaten hepsini bir kere iki kere kullanabilirim asla bitiremem ki
Yasak_elma Rouge Tabiki yedigimiz yiyecek içtigimiz su aldığımız nefes bile kirli hergün kullandığımız temizlik ürünleride öyle bende farkındayım işte bunların oyüzden diyorum bu kadar ürünü sürüp neden daha fazla zehirliyoruz kendimizi yazık değilmi yüzümüze bedenimize.Belki inanmayacaksın ama ben hayatımda hiç saçımı boyamadım sırf icinde aşırı kimyasal var diye sacı yıpratıyor diye.Dove sabunu,nemlendirici kremide mecburen kullanıyorum yoksa kirli hava su cildimi kurutuyor diye ama bu dediklerim gayet yeterlide oluyor daha fazla kimyasala gerek yok😊
Rouge Yasak_elma suan yazıcak ne gücüm ne vaktim var ama şöyle demek istiyorum canım benim tüm ürünlerimi toplasak senin kullandıgın bir dove kadar zarar etmiyor hatta o kadar az ki belkide şaşırırsın allah bilir kullandıgın nemlendirici ne o sekilde anlatıyım yani 10 temiz ürün kullanmak senin için bir sabundan daha az zararlı + saç boyası diyorum ya ilgisi olmayan insanlar yapmıyor zararlı diyor arastırıp öğrenseler ne iyi ne kötü..
Yasak_elma MedavikPastam Heh tamda söylemek istedigim bu.Hepsi zehir,kimysal boya dolu resmen cildini öldürüyorsun nesef alıyor sanıyorsun ama cilcin resmen hergecen gün ölüyor ve o kimyasallara bağımlı hale geliyor ve kullanmayınca ne oluyor biliyormusun ayy bi kullanmadım cildim söyle oldu böyle oldu bak deniliyor cunku cilt o kimyasala bagimli hale gelmis istiyor sürekli🤷♀️
kanalize Bosaniyorum +1 ben direkt benimle aynı fikirde olmayanlara da gıcık oluyorum diyelim 🙈 ama böyle bir dünya yok tabi
Yasak_elma Rouge Bende hic kullanmiyorum demiyorum ama elimden geldigince az kullanmaya calisiyorum kat kat tonikler, kremler, bazlar,losyonlar kullanmıyorum ama sıfır kullanmıyorum hicbisey diyende yalan söyler🙈Ben abartmamaktan yanayım sadece ardlem