Mutlu_ Rouge kati sabunlarda mikroplar barinmiyor yanlis anlamayin sizi kirmak uzmek icin demiyorum yorumunuz yanlis oldugu icin soylemek istedim k.b
Rouge Mutlu_ yani sabunu acıkta bırakıyoruz hem acık hem nemli ve sürekli dokunuyoruz sonra onu yüzümüze sürüyoruz nasıl hijyen anlamadım dogrusu midem almıyor benim kimse beni hijyenik olduguna inandıramaz cilde zararı da ayrı konu
MedavikPastam Rouge sabunlar cildi kurutuyor ya. Arkadaşım guya yüzü için süper bi sabun kullanıyormuş sabun kızın suratını kabuk kabuk yapmış kupkuru
Mutlu_ Rouge yuzunuze surmeniz icin soylemedim yuzde temizleme jellerinin kullanilmasi gerektigini herkez biliyor artik da ben el ve vucut temizligi icin dedim nemli veya acikta kalmasi biseyi degistirmiyor uzerinde bakteri uremiyor tabi kullanip kullanmamak herkezin kendi tercihi
Rouge MedavikPastam sonra o kabuklanma sarı bir görüntü bile yapabiliyor berbat bisey sabunmu kaldı o kadar temiz jeller varken
Sedaa Rouge o zaman sende dışarı cıkarken yanına az para al, kartlarını felan alma, param az param az diye kendini şartlandır 😂 eğer alırsam aç kalırım diye kendini şartlandır. Belki almazsın öyle. 🤣
Rouge Sedaa nasıl bir psikopatım bilmiyorsun sen biseyi begeniyim o kartı getirtirim 😂direnip almamam lazım ama aklıma bisey girince alıyorum
Rouge Mutlu_ biz yüze kullanmaktan bahsediyoruz ama ben sabunu hic biyerime sürmem sabunun yüzeyinde nemden ve acık olduğundan bakteri ürer bazı doktorlar vs sabunu köpürtüp yıkamanın yüzeydeki bakterilerin gitmesi için yeterli oldugunu söyler bazıları da hala karsı.ben neden bakterili biseyi alıyım bakterisini atıyım süreyim yada bu riski neden alıyım o kadar ürün varken ?konu bu.teşekkürler fikrini söyledigin için
Rouge Eskobar yeni ürünler araştırıp aldım indirimdeler bir serum bir nemlendirici birde 7 günlük bakım kürü özel dönemlerimde tek tük sivilce cıkıyor aynı senin dedigin gibi krem onu önlemek için olan bir krem mat hemen emiliyor normalde avene kullanıyordum ama bitti bu indirimdeydi bunu aldım zaten bu markanın jeline bayılmıstım serum da kırısıklık önlemek için cildim eşitlemek için antioksidan cart curt 7 günlük bakım kürlerini ben cok seviyorum cok markanın kullanıyorum 7 gün hergün aksam sürüyorsun yüzüm daha dolgun daha neme doymus ısıl ısıl oluyor bunu da denemek istedim genelde kırısıklık önlemek için oluyorlar ama bu etkiler için kullanıyorum ben kırısıklık önleme konusu herkese göre değişir ben şimdiden yavastan baslıyorum istersen atarım ürünleri alırken aklıma geldin yada kullanıyım memnun kalırsam öneriyim
Eskobar Rouge sen tek tek kullandıklarını yazarsın ama seni yormak istemem bide beni düşünüp strese girme aklına gelirse kolayına gelirse kullandıklarından atarsın Benim dilimde olmadığı için herşeyi eşime tercüme ettirmek zorunda kalıyorum oda yani sürekli sürekli olmuyor😂
kukuliiiii kanalize fena linçlencem ama süt yapıyor diye 1 bira içip 3 saat sonra emziriyorum emzirirken alkol kullanan varmııığ (linçyook)
Cicekliperde kukuliiiii canım bira mayası var onu içsen daha iyi. Ben şaka yaptığını düşünüyorum ama bira mayasına göz at süt yapsın diyorsan
Eskobar kukuliiiii sen alkolün sana zararlarını biliyormusun kendinden vazgeçmişsin ama el kadar bebeyede bu yapılmaz bazen diyorum el insaf sütü bıraksan ikiniz içinde en sağlıklısı bu olacak
kukuliiiii Cicekliperde alkolsüz olanlardan aldım carfeoursadan işe yaramadı sırf süt yapsın diye değil tabiki arada keyif yapma amaçlıda içiyorum hergün hergün değil bizimde kafamızı dinlemeye ihtiyacımız var anne olarak içipte kova kova içip emzirmiyorum tabiki
kukuliiiii Eskobar ablacım bitane biranın hiçkimseye zararı yok vücuttanda 2 saatte atılıyor en fazla zaten doktorlarda 1 kadeh şarabı uygun görüyorlar bi birada eş değer oluyor onunla linç yok demiştik saygılar
Eskobar kukuliiiii linçlemedim iki saat sonra atılıyorsa o sütü sağıp atman gerek ama sen bebeğine veriyorsun sana alkolün zararlarından bahsettim beden senin bunları bildiğini umuyorum kendinden vazgeçmiş olabilirsin ama el kadar bebeğe yapma ya değilse ne içtiğin nasıl içtiğin beni alakadar etmez Yinede tabikide en iyisini sen düşünüp sen bilirsin kimseye karışmaya hakkım yok bütün bebeklerin annesi olamıyoruz malesef
kukuliiiii MedavikPastam evet sadece süt yapsın diye değil keyif amaçlıda içiyorum hergün hergün değil ve kova kovada değil
kukuliiiii Eskobar hayır sağıp atmaya gerek kalmıyor 2 saat sonra emziriyorum zaten sütten çıkmış oluyor bunu bizzat doktoruma sordum tabiki iç denmiyor ama bu şekilde kanıtlanmış bi zararı yok.
MedavikPastam kukuliiiii Ben likörlü çikolata bile yemiyorum içeriğinde alkol var süte geçer zararı olur bebeğe diye. Tabi linçlemiyorum isterseniz sek vodka bile içebilirsiniz hayat sizin hayatınız.